Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ! Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι στην προσωπική του ζωή...»

Τι έχει μάθει για την σύντροφο που όλοι μιλούσαν πριν από λίγο καιρό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ! Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι στην προσωπική του ζωή...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε μερικές δηλώσεις στις κάμερες κατά τις οποίες απαντούσε για το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και εκείνο της Ελένης Μενεγάκη μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το MEGA.

«Εγώ θα σου πω για μένα, δεν θα σου πω για την Ελένη. Για την Ελένη, θα μιλήσει η Ελένη ή το κανάλι ή και οι δύο. Είναι αυτή η περίοδος... Τώρα δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Αυτοί που τα λένε, δεν τα κάνουν και αυτοί που τα κάνουν δεν τα λένε. Δεν είναι θέμα διαπραγματεύσεων στο δικό μου επίπεδο. Θέλουμε όλοι να έχουμε δουλειά, οπότε κοιτάς τι θες και τις υποχωρήσεις που είσαι διατεθειμένος να κάνεις, τι έχουν να σου προτείνουν.

Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Εγώ, τουλάχιστον, δεν είμαι στο επίπεδο των παρουσιαστών που "πηγαίνω, ζητάω και μου κάνουν τα χατίρια" ούτε τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης υπό αυτή την έννοια. Μου λένε, εγώ κάνω ένα βήμα πίσω, δύο βήματα πίσω, εφτά βήματα πίσω και στο τέλος κάπου τα βρίσκουμε. Το κλίμα είναι το καλύτερο, ειλικρινώς», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική ζωή του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Οι δηλώσεις αυτές αργότερα προβλήθηκαν και στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και μετά το βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του δημοσιογράφου (δείτε εδώ ποια φέρεται πως είναι η σύντροφός του).

«Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ καλά και στην προσωπική του ζωή τον τελευταίο καιρό. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλά. Τον βλέπετε αδυνατισμένο, όμορφο και πολύ ευδιάθετο. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, τα τελευταία χρόνια του έχουν συμβεί πάρα πολλά, σε προσωπικό επίπεδο εννοώ και με την απώλεια των γονιών του», επισήμανε συγκεκριμένα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσθέτει: «Αν βρει τον άνθρωπό του θα γίνει ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης».

Δείτε επίσης: «Βιαστήκαμε να τον παντρέψουμε...» - Τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις φήμες για την προσωπική του ζωή;