Νίκος Κοκλώνης: «Θα ήταν άκομψο ενώ είναι στον αέρα να πω αν θα φύγει ή όχι! Είναι τόσο δεδομένη...» - Η αποκάλυψη για την συνεργασία με την Ελένη Τσολάκη

Φεύγει η Κατερίνα Ζαρίφη από το OPEN;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: «Θα ήταν άκομψο ενώ είναι στον αέρα να πω αν θα φύγει ή όχι! Είναι τόσο δεδομένη...» - Η αποκάλυψη για την συνεργασία με την Ελένη Τσολάκη

Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και μίλησε για όλα όσα ετοιμάζει στα κανάλια. Προχώρησε, μάλιστα, σε δηλώσεις για το τηλεοπτικό μέλλον δύο παρουσιαστριών του OPEN, αποκαλύπτοντας εάν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν ή όχι. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη και την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για τη συνεργασία με την Ελένη Τσολάκη και την Κατερίνα Ζαρίφη

«Φτάσαμε καλοκαίρι! Θα ξεκινήσει το καλοκαιρινό! Έχει και παράδοση το OPEN το καλοκαίρι! Ωραία ιδέα είναι η Γαλάτεια και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, δεν είναι κακή. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκό κορίτσι η Γαλάτεια; Εγώ πιστεύω ότι κάνει για παρουσίαση», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Για την Ελένη Τσολάκη, επισήμανε: «Η Ελένη Τσολάκη είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει ποτέ, μια πολύ καλή συνεργάτιδα και τα πάει πολύ καλά, δεδομένου των συνθηκών. Θα ήταν άκομψο ενώ είναι στον αέρα και δεν έχω συζητήσει μαζί της, να πω αν θα φύγει από αυτή τη θέση ή όχι. Είναι καθαρά στο χέρι της! Η θέση της Ελένης στην Barking είναι τόσο δεδομένη, ώστε να επιλέγει και τι θέλει να κάνει» (δείτε εδώ την έκπληξη που της έκανε την ημέρα της γιορτής της στον αέρα του Πρωινό Σουσού).

Όσον αφορά στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, σημείωσε: «Είναι δυνατόν να φύγει η Κατερίνα Ζαρίφη από την αγκαλιά μας; Ποτέ! Το concept θα το σκεφτούμε μαζί, δεν έχουμε προλάβει να συζητήσουμε για τον Σεπτέμβριο, γιατί έχουμε ένα καλοκαίρι μπροστά μας. Θα οριστικοποιηθεί μέσα στον μήνα αν θα υπάρξει περισσότερο πρόγραμμα μέσα στο καλοκαίρι, οπότε με βάση αυτό, θα αποφασιστεί και πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν».

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Κατερίνας Ζαρίφη: Σεφ σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας