Στούντιο 4: Άναυδοι Ζαμπέτογλου & Αναγνωστόπουλος - «Ήμουν γυμνός, ξυπόλυτος και με το που ανοίγω την πόρτα βγάζει το πιστόλι και μου το κολλάει στο κεφάλι»

Η σοκαριστική αποκάλυψη του καλεσμένου τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στούντιο 4: Άναυδοι Ζαμπέτογλου & Αναγνωστόπουλος - «Ήμουν γυμνός, ξυπόλυτος και με το που ανοίγω την πόρτα βγάζει το πιστόλι και μου το κολλάει στο κεφάλι»

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22/5 ο Ανδρέας Μανωλινάκης. Ο γνωστός σκηνοθέτης προχώρησε σε δηλώσεις για τη ζωή του, αποκαλύπτοντας γεγονότα για πρώτη φορά, προκαλώντας σοκ στους δύο παρουσιαστές, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, ιδιαίτερα με τη στιγμή που κατέληξε να τον σημαδεύουν με όπλο στο ίδιο του το σπίτι.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μανωλικάκη που άφησε άφωνους Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο

«Με την Πάολα μέναμε μαζί, μετά χωρίσαμε. Όταν μιλάω για την Πάολα είναι σαν να μιλάω για οικογενειακό μου πρόσωπο. Η ιστορία με τους γκάνγκστερ έγινε αφότου χωρίσαμε...», ξεκίνησε να λέει και επισήμανε: «Έμενα σε ένα δίπατο διαμέρισμα στην Αστόρια μόνος μου. Με έπαιρναν κάτι τηλέφωνα και μου κάνανε κάτι γελάκια, κάτι αστεία… Λέω θα είναι κάτι κορίτσια και θα κάνουν αστεία. Κάποια στιγμή μου είπαν ότι έχουν ένα δέμα για μένα από την Ελλάδα. Φαντάστηκα ότι θα είναι από τη μάνα μου και λέω φέρτε το.

Την τρίτη φορά που με πήραν τους είπα ότι μου έχουν πει για ένα δέμα αλλά δεν το βλέπω και μου λένε "θα είστε εκεί το Σάββατο;", λέω ναι και μου είπαν ότι θα μου το φέρουν. Παρασκευή βράδυ κοιμήθηκα 5 το πρωί, είχε έρθει μια φίλη μου από το Κάνσας. Ξυπνάμε κάποια στιγμή κατά τις 12-1, ανοίγω την κουρτίνα, και με το που ανοίγω την κουρτίνα, ακούω το κουδούνι…

Γυμνός, φορούσα μία ρόμπα, ξυπόλυτος, τίποτα... Κατεβαίνω τη σκάλα και βλέπω έναν τύπο με δερμάτινο μπουφάν στο ύψος μου, λίγο μελαχρινός, λέω "ποιος είναι;", μου λέει "από το ταχυδρομείο". Και με το που ανοίγω την πόρτα βγάζει το πιστόλι και μου το κολλάει στο κεφάλι. Κάνω πίσω, κλείνει η πόρτα και συνεχίζει να έχει το πιστόλι στο κεφάλι. Μου είπε να σκάσω και να ανέβουμε πάνω. Μετά πήγε το πιστόλι στην κοιλιά. Στο έκτο σκαλί πάω να του πω κάτι και μου λέει "shut the fuck up".

Στο κρεβάτι ήταν πάνω μία γυναίκα και δεν ήξερα τι θα γίνει. Κάνω, λοιπόν, ότι ανεβάζω το πόδι μου πάνω, τραβάω το κορμί μου και μένει το πιστόλι στον αέρα και πιάνω χέρι και πιστόλι μαζί. Αυτός φρίκαρε με αυτό που έγινε, κατρακυλήσαμε και με το άλλο του χέρι άρχισε να με βαράει. Φώναζα εγώ βοήθεια. Κάποια στιγμή ελευθερώνει το πιστόλι του, πυροβολεί, ανοίγει την πόρτα και εξαφανίζεται. Είχα χάσει την ανάσα μου και ψαχνόμουν να δω αν είχα φάει την σφαίρα. Η γυναίκα που είχα πάνω δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει», περιέγραψε και έπειτα εξήγησε πως έφτασε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το συμβάν και ποια ήταν οι αντίδραση των αστυνομικών.

Δείτε επίσης: Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Μπορείτε να με βγάλετε λίγο;» - Ξέσπασε σε κλάματα η παρουσιάστρια στον αέρα της ΕΡΤ