Ματίνα Παγώνη: «Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα! Λογικό είναι αν του πιέσεις το χέρι να...» - Σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις για τον Δημήτρη Κόκοτα

Οι αποκαλύψεις της για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κατάστασή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Ματίνα Παγώνη, το πρωί της Τετάρτης 22/5, βγήκε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, για να μιλήσει για μία ακόμη φορά για την πορεία εξέλιξης του Δημήτρη Σταρόβα και του Δημήτρη Κόκοτα, οι οποίοι παραμένουν στο νοσοκομείο, ο πρώτος μετά από εγκεφαλικό και ο δεύτερος μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Και για τους δύο εξήγησε πως χρειάζεται χρόνος και πολλή υπομονή για να επανέλθουν, ωστόσο επειδή ο Γιώργος Λιάγκας ρωτούσε όλο και περισσότερα, ιδιαίτερα για την περίπτωση του τραγουδιστή που νοσηλεύεται εδώ και δύο μήνες, η ίδια ήρθε σε δύσκολη θέση και δήλωσε πως δεν μπορούσε να πει περισσότερα.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας - Το πραγματικό όνομά του, οι δυο γάμοι, ο θάνατος που τον "τσάκισε" και οι δυσκολίες που πέρασε

Οι νέες δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη για την κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα και του Δημήτρη Κόκοτα

«Θέλει χρόνο κύριε Λιάγκα. Θέλει και υπομονή. Σιγά σιγά θα επανέλθει. Είναι μια χαρά κατά τ' άλλα. Νομίζω ότι έχει ρυθμιστεί. Πρέπει να μείνει λίγο ακόμα. Δεν θα απαντήσω για το πόσες μέρες θα παραμείνει ακόμα στο νοσοκομείο, είναι η ομάδα των γιατρών που τον παρακολουθεί. Πιστεύω όσο χρειαστεί. Ποτέ δεν λέμε γρήγορα να φύγει ένας ασθενής. Όσος χρόνος χρειάζεται θα τον έχει για να επανέλθει στο σπίτι του, να πάει και να είναι μια χαρά και να είναι μαζί μας μελλοντικά, ό, τι κι αν κάνει.

Είναι μια χαρά απλώς πρέπει να κάνει τη λογοθεραπεία, όπως κάνουν όλοι οι άρρωστοι σε αυτή τη φάση. Έχουν ρυθμιστεί όλοι οι παράγοντες οι οποίοι επιδεινώνουν μία τέτοια κατάσταση και νομίζω ότι και στο σπίτι του θα συνεχίσει την θεραπεία και όλα θα πάνε καλά. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι αυτά τα περιστατικά θέλουν τον χρόνο τους και έτσι αντιμετωπίζονται σωστά. Αυτό έχει σημασία», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: «Άμα του σφίξεις πολύ δυνατά το χέρι...» - Η αποκάλυψη για την κατάστασή του 2 μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο

Για τον Δημήτρη Κόκοτα επισήμανε: «Έχουμε πει ότι αντιδρά εδώ και αρκετό καιρό στα επώδυνα ερεθίσματα και λογικό είναι αν του πιέσεις το χέρι να αντιδράσει. Χρειάζεται χρόνο ακόμα και βέβαια η ομάδα των γιατρών συνεχώς κάνει απεικονιστικό έλεγχο για να δούμε την λειτουργεία του εγκεφάλου και να δούμε τι ακριβώς γίνεται. Θέλει υπομονή. Κύριε Λιάγκα, δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Ας αφήσουμε να εξελιχθεί η κατάσταση, να περάσει ο χρόνος και να δούμε πώς ακριβώς αντιδρά σιγά σιγά πέρα από τα επώδυνα ερεθίσματα, αν μπορεί να μιλήσει...».