Νίκος Ρωμανός: Το μεγάλο παράπονο από πασίγνωστο τραγουδιστή - «Βοήθησα με όλη την ψυχή μου να σταθεί στα πόδια του και δεν...»

Η αποκάλυψη του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νίκος Ρωμανός: Το μεγάλο παράπονο από πασίγνωστο τραγουδιστή - «Βοήθησα με όλη την ψυχή μου να σταθεί στα πόδια του και δεν...»

Την Τετάρτη 22/5 ο Νίκος Ρωμανός ήταν καλεσμένος στο The 2night show με τον γνωστό τραγουδιστή να κάνει μια εξομολόγηση στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με όσα έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή και στην καριέρα του (δείτε εδώ την εξομολόγηση της Δήμητρας Κατσαφάδου που ήταν και εκείνη καλεσμένη).

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το παράπονο του τραγουδιστή, το οποίο και εξέφρασε δημόσια, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως ένα από τα πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας δεν εκτίμησε όσα είχε κάνει ο Νίκος Ρωμανός για εκείνον.

Η εξομολόγηση του Νίκου Ρωαμανού για τα εμπόδια που συνάντησε στην καριέρα του

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν κουβαλάω άχτι στη ζωή μου, είμαι ευτυχισμένος. Επειδή ζούμε σε μια υπερβολή, μένω στη γραμμή, δεν την έχω ξεπεράσει. Δεν θέλω να κάθομαι να λέω για το σύστημα. Είμαι καλά, περνάω καλά, πηγαίνω εγώ την μουσική σαν να είναι μια μέδουσα στη θάλασσα. Σου δείχνω ότι είμαι ευτυχισμένος. Νομίζω ότι δεν έχω χάσει, έχω κερδίσει. Η αγάπη που έχω είναι τεράστια.

Δικοί μου ήταν οι λόγοι, δικιά μου η μαγκιά που λέμε, που δεν προχώρησε το πράγμα. Δεν έχω ψυχολογικό χώρο και χρόνο να μετράω παράπονα και άχτι, είμαι καλά, περνάω καλά. Την αχαριστία πιστεύω πως ούτε και εσύ την συγχωρείς. Έχω νιώσει μια αχαριστία στην πορεία μου, η οποία είναι μέσα στα πέντε μεγαλύτερα ονόματα. Εγώ πιστεύω, μπορεί να είμαι τρελός και να το νομίζω, αλλά η δικιά μου παρέα και η δικιά μου ομάδα πιστεύει το ίδιο. Βοήθησα με όλη την ψυχή μου να σταθεί στα πόδια του και δεν υπάρχω καν για αυτόν. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της δισκογραφίας», είπε ο Νίκος Ρωμανός.