Γιώργος Μαζωνάκης: Έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων - Πως ο τραγουδιστής "τσάκωσε" το οικογενειακό πρόσωπο που έκανε κατάχρηση των χρημάτων του

Πότε ξεκίνησαν όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τεράστιο σούσουρο επικρατεί με την είδηση πως ο Γιώργο Μαζωνάκης έχει ξεκινήσει μια δικαστική διαμάχη με οικογενειακό του πρόσωπο, το οποίο φέρεται να έχει καταχραστεί χρήματα του. Πρόκειται για ένα πρόσωπο με ισχυρό δεσμό. το οποίο μάλιστα εργαζόταν επίσης μαζί του για πολλά χρόνια.

Να σημειωθεί πως χθες Τετάρτη 22/5 ο δικηγόρος του τραγουδιστή εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση σχετικά, αποκαλύπτοντας πως έχουν γίνει ασφαλιστικά μέτρα - διαβάστε την ανακοίνωση.

Τι ανακάλυψε ο Γιώργος Μαζωνάκης και κινείται νομικά

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, το εν λόγω πρόσωπο έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον του τραγουδιστή από το 2020 λίγο μετά αφότου ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε την απόφαση να σταματήσει τις περιοδείες επειδή δήλωσε πως κουράζεται.

Η εκπομπή αναφέρει πως ο άνθρωπός αυτός του έκλεινε τις συμφωνίες και είχε αναλάβει την διαχείριση των εσόδων του. Πίσω από την πλάτη του τραγουδιστή είχε προχωρήσει σε αγορές ακινήτων, άνοιγμα επιχειρήσεων και επενδύσεις εκατομμυρίων.

Όταν λοιπόν ο Γιώργος Μαζωνάκης αποφάσισε πως δεν θέλει να κάνει άλλες περιοδείες και ήθελε να δει όλα αυτά τα χρόνια τι υπάρχει στην άκρη από χρήματα, διαπίστωσε πως είχε ελάχιστα χρήματα και έτσι ξεκίνησε όλος αυτός ο χαμός.