Αθηνά Οικονομάκου: Από τη μία ξεσάλωνε και από την άλλη είχε μελαγχολικό βλέμμα - Η πρώτη έξοδος στα μπουζούκια μετά το διαζύγιό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το Yton

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα έξοδο είδαμε να κάνει η Αθηνά Οικονομάκου στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο Yton, καθώς εκεί γιόρτασε τα γενέθλιά της η ενδυματολόγος και η πολύ καλή της φίλη, Νίκολ Παναγιώτου.

Ο φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε αποκλειστικά την ηθοποιό - επιχειρηματία που ήταν για πολλοστή φορά εντυπωσιακή με άκρως ανοιξιάτικο σύνολο (δείτε εδώ την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της).

Η έξοδος της Αθηνάς Οικονομάκου στα μπουζούκια για τα γενέθλια φίλης της

Μέσα από τα παρακάτω στιγμιότυπα βλέπουμε, πως η Αθηνά Οικονομάκου διασκέδασε με την ψυχή της, καθώς χόρευε και γενικότερα ήταν σε ανεβασμένη διάθεση με την παρέα της. Από την άλλη όμως, υπήρξαν στιγμές που η ηθοποιός ήταν πιο πεσμένη με το βλέμμα της να χάνεται στο κενό.

Αθηνά Οικονομάκου - Μπουζούκια - Εμφάνιση
Αθηνά Οικονομάκου - Yton
Αθηνά Οικονομάκου - Μπουζούκια - Χορός

Αθηνά Οικονομάκου - Έξοδος - Μετά χωρισμό

Αθηνά Οικονομάκου - Μπουζούκια

Οι δηλώσεις για το διαζύγιό της

«Ξεκουράστηκα και πάω να ξεκουραστώ και τώρα. Πηγαίν' τε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται», είπε η Αθηνά Οικονομάκου στις 15/5/24 στο «Το Πρωινό», ενώ συμφώνησε με την παρατήρηση του Γρηγόρη Μπάκα ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.