Μπάγια Αντωνοπούλου: «Το "διαζύγιο" ανάμεσα σε Παπαδάκη και Αναστασοπούλου δεν μου έκανε εντύπωση! Εγώ έφυγα γιατί...»

Μίλησε εντελώς ανοιχτά για τη σχέση τους και την επικοινωνία που είχαν για πρώτη φορά μετά από χρόνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπάγια Αντωνοπούλου: «Το

Η Μπάγια Αντωνοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσου, σήμερα Πέμπτη 23/5. Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το τέλος της συνεργασίας του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου από την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, δεν σκοπεύει όμως να σταματήσει και την συνεργασία της με το κανάλι. Αντιθέτως, όλα δείχνουν πως θα παραμείνει, αν και έχει κάνει συζητήσεις και με άλλα κανάλια, όπως το Action 24 - δείτε το αναφέρει το ρεπορτάζ.

Τι είπε η Αντωνοπούλου για "διαζύγιο" Αναστασοπούλου - Παπαδάκη

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, δήλωσε στο πλατό πως δεν της έκανε εντύπωση το τέλος της συνεργασίας αυτής, καθώς και η ίδια αποχώρησε από το Καλημέρα Ελλάδα επειδή τσακώθηκε με τον Γιώργο Παπαδάκη. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και την πρώτη επικοινωνία που είχαν μετά από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από την ημέρα που έφυγε από τον σταθμό του Αμαρουσίου.

«Το διαζύγιο ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου δεν μου έκανε εντύπωση. Ο Γιώργος είναι one man band, δεν έχει συμπαρουσιαστές, του αξίζει να είναι εκεί. Εγώ τσακώθηκα με τον Γιώργο κι έφυγα. Κανείς δεν μπορεί να φτάσει εκεί που είναι αυτός. Δεν μπορείς να πας να πεις είσαι ίσα», ανέφερε αρχικά.

«Είναι μια εκπομπή που έχει πάρα πολλές απαιτήσεις και κάποια πράγματα θέλουν πολύ γερό στομάχι. Αυτό αγαπάει ο κόσμος γιατί να αλλάξει; Ήμουν πιο μικρή τότε, τα έπαιρνα πιο προσωπικά τα πράγματα, δεν άντεχα την πίεση κι έφυγα με ένταση. Πριν κάνα μήνα έβλεπα την εκπομπή το πρωί και ετοιμαζόμουν να πάω στο μαγαζί και του έστειλα μήνυμα και του είπα "καλημέρα Ελλάδα" και μου απάντησε ευχαριστώ! Ήταν η πρώτη φορά που μιλήσαμε από τότε. Δεν θέλω να ξαναγυρίσω στην εκπομπή», είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Δείτε επίσης: Τα «κορίτσια» του Γιώργου Παπαδάκη: Πόσες έχουν φύγει από το πλευρό του;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Αναστασοπούλου: «Το κομμάτι της έχει λήξει και οδεύει προς...» - Όλη η αλήθεια για την τηλεοπτική της μεταγραφή

Μαρία Αναστασοπούλου: «Που ξέρετε ότι δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις;» - Μυστήριο η παραμονή της στον ΑΝΤ1

Μαρία Αναστασοπούλου: Ο πιο πιθανός αντικαταστάτης της στο Καλημέρα Ελλάδα - Τα θετικά νέα για την ίδια

Μαρία Αναστασοπούλου: «Η συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη, είναι μια...» - Οι πρώτες δηλώσεις για το τηλεοπτικό τους διαζύγιο

Μαρία Αναστασοπούλου: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα από τον ΑΝΤ1

Μαρία Αναστασοπούλου: Ψέλλισε λίγες λέξεις, έκλεισε την πόρτα του αυτοκινήτου και αποχώρησε - Η πρώτη αντίδραση για το "διαζύγιο" με τον Γιώργο Παπαδάκη

Μαρία Αναστασοπούλου: Τρεις φορές που την έβγαλε εκτός εαυτού ο Γιώργος Παπαδάκης στην χθεσινή εκπομπή - Κοιτούσε εκνευρισμένη την κάμερα (Βίντεο)