Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά του Στέφανου Κασσελάκη: «Πολύς ντόρος για το τίποτα! Αν είσαι μάγκας και θες να πεις ότι...»

Τα έντονα σχόλιά της για την έξοδό του στα μπουζούκια και τον γάμο του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και ποιος θα τραγουδήσει σε αυτόν, ιδιαίτερα μετά το βράδυ που πέρασε με τον Tyler McBeth στα μπουζούκια και στον Κωνσταντίνο Αργυρό (δείτε εδώ τι συνέβη στο καμαρίνι), με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει το θέμα αυτό στον αέρα του Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 23/5.

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον τραγουδιστή στον γάμο του

«Εγώ, παρά το γεγονός ότι υποστήριξα αυτή την άποψη τη Δευτέρα αυθόρμητα, γιατί πάντα λέω αυτό που νιώθω και σκέφτομαι, στη συνέχεια με τον τρόπο που αρνήθηκε ότι δεν θα έβαζε ποτέ έναν celebrity στο γάμο του, ενώ είχε ήδη κάνει πρόταση και στον Χρήστο Μάστορα… Ουσιαστικά το περιβάλλον του το είπε στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο ίδιος το είπε, ότι εγώ μίλησα με το περιβάλλον του και μου είπε ότι ποτέ δεν θα επέλεγε έναν celebrity λόγω αριστερών πεποιθήσεων για να μη δώσει τα λάθος μηνύματα. Και δυο μήνες πριν είχε κάνει πρόταση στο Χρήστο Μάστορα, την οποία αρνήθηκε. Δηλαδή, εκεί υπάρχει μια ανακολουθία. Ή νιώθεις ότι δεν λογοδοτείς σε κανέναν και δεν έχεις λόγο να λογοδοτήσεις για τα χρήματά σου και τη διασκέδασή σου και καλά κάνεις... Εγώ αυτό υποστηρίζω», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ας αποφασίσουν οι άνθρωποι τι θέλουν και να το υποστηρίζουν μέχρι τέλους. Γιατί αν είσαι μάγκας και θες να πεις ότι εγώ είμαι και του rave party και του Αργυρού, και πας στον Αργυρό, να το κάνεις μέχρι τέλους. Όχι επειδή σε σχολίασαν κάποιοι αρνητικά, μετά να πεις ότι δεν θέλω celebrity τραγουδιστές. Όπως και να' χει, πολύς ντόρος για το τίποτα. Ο Γιώργος δεν το είπε από μόνος του, το απέδωσε στο περιβάλλον του».

Και κατέληξε, για να ελαφρύνει το κλίμα, λέγοντας: «Ποσώς μας ενδιαφέρει, βασικά, σε έναν γάμο που δεν έχουμε προσκληθεί, ποιος θα τραγουδήσει».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού» - Η απάντηση σε όσα τον κατέκριναν για την έξοδό του στα μπουζούκια

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στέφανο Κασσελάκη