Ελένη Βουλγαράκη: Ηχηρή αποκάλυψη μετά από επικοινωνία της με τη Μαρία Αντωνά - «Έχει γυρίσει σελίδα!»

Εξελίξεις μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Βουλγαράκη: Ηχηρή αποκάλυψη μετά από επικοινωνία της με τη Μαρία Αντωνά - «Έχει γυρίσει σελίδα!»

Η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τη Μαρία Αντωνά την Πέμπτη 23/5 στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της στην Αθήνα με τη ραδιοφωνική παραγωγό να απαντάει βιαστικά αλλά με πολύ καλή διάθεση στον Γρηγόρη Μπάκα.

Προφανώς και την περίοδο αυτή η Μαρία Αντωνά απασχολεί έντονα τα μέσα λόγω των εξελίξεων στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και την έκταση που έχει πάρει η νέα του σχέση (δείτε τους εδώ μαζί).

Σε κάθε περίπτωση, η Μαρία Αντωνά - όπως όλο αυτό το διάστημα - έτσι και τώρα κράτησε ουδέτερη στάση στις δηλώσεις της. Αμέσως μετά αφού προβλήθηκαν αυτές, η Ελένη Βουλγαράκη έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Αντωνά.

Η αποκάλυψη της Ελένης Βουλγαράκη για τη Μαρία Αντωνά

«Εγώ έχω μιλήσει αλλά άμα θέλει να πει κάτι η Μαρία θα το πει η ίδια. Με πήρε η Μαρία και μιλήσαμε για το τι γίνεται. Δεν έχει σκοπό να δώσει συνέχεια. Περνάει μια πάρα πολύ ωραία φάση στη ζωή της, δεν θέλει να μιλήσει. Έχει γυρίσει σελίδα χωρίς αυτό να σημαίνει στην προσωπική της ζωή. Σπίτι αλλάζει, μετακομίζει. Θα γυρίσει όλα τα νησιά το καλοκαίρι με τα dj set της και είναι πάρα πολύ καλά. Αυτό είμαι σε θέση να πω και όλα τα υπόλοιπα θα τα πει η Μαρία όταν είναι έτοιμη», είπε η Ελένη Βουλγαράκη.