Μαρίνα Πατούλη: «Ποιά είναι αυτή πάλι;» - Αγνώριστο το πρόσωπό της στη νέα selfie που δημοσίευσε στο instagram

Τα σχόλια των ακολούθων της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρίνα Πατούλη διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media δημοσιεύοντας σχεδόν σε καθημερινό επίπεδο αναρτήσεις από την προσωπική της ζωή αλλά και από τις δράσεις που κάνει σε πολιτιστικό επίπεδο.

Τελευταία μάλιστα βλέπουμε να γίνονται θέμα συζήτησης οι selfie που δημοσιεύει η Μαρίνα Πατούλη στο Instagram με τους χρήστες να σχολιάζουν έντονα τα φίλτρα που χρησιμοποιεί η ίδια στο πρόσωπό της.

Όσο για τη Μαρίνα Πατούλη παρατηρείται να μην πτοείται και να μην δίνει έμφαση στα κακόβουλα σχόλια (δείτε εδώ πως ξεκίνησε ο σάλος). Την Τετάρτη 22/5 μάλιστα η Πατούλη δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες της με τα σχόλια μεταξύ άλλων να αναφέρουν: «Ποιά είναι αυτή πάλι;», «Γιατί τόσα φίλτρα;».

Τα νέα σχόλια στο instagram κάτω από τη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

«Αν μπορείς να αλλάξεις το μυαλό σου, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου», έγραψε η Μαρίνα Πατούλη.

Μαρίνα Πατούλη - Σχόλια - Instagram

Μαρίνα Πατούλη - Instagram

Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια

«Σάββατο βράδυ αφού έχω βγει, όλη μέρα στα ψώνια μου στην Γλυφάδα, γυρίζω σπίτι, χαλαρώνω και λέω ας ανεβάσω μια φωτογραφία. Κάνω μια ανάρτηση. Ξέρεις εμένα μου αρέσει να πειραματίζομαι. Μας δίνει πλέον η τεχνολογία τη δυνατότητα να κάνουμε τα πάντα. Φυσικά, έβαλα τα φίλτρα, δεν ζω σε καμιά σπηλιά, όλοι με βλέπουν και με γνωρίζουν.

Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε 20 ετών και αγαπάμε τον εαυτό μας, γιατί ειπώθηκε ότι δεν αγαπάμε τον εαυτό μας και είναι βασανιστικό να μην τον αγαπάμε. Όχι! Επειδή αγαπάμε τον εαυτό μας και ως γυναίκες έχουμε και την ωραιοπάθεια, πειραματιζόμαστε με διάφορες μορφές και νομίζω ότι αυτό είναι ατομική ελευθερία. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Ανέβασα αυτή τη φωτογραφία και έγινε ο κακός χαμός», είπε η Μαρίνα Πατούλη στις 5/4/24 στην εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη).