Γιώργος Λιάγκας: Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τη φωτογραφία με την Παναγιώταρου στο Ντουμπάι - Τι είχε συμβεί ανάμεσά τους

«Ορίστε ντράπηκα και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Την Πέμπτη 23/5 προβλήθηκε στο Πρωινό η συνέντευξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου μετά τον σάλο που είδαμε να γίνεται με τις φωτογραφίες από το πολυτελές δείπνο επιχειρηματία, στο οποίο έδωσε και εκείνος το παρών.

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το δικό του σχόλιο με βάση τα σχόλια που είχε δεχτεί ο ίδιος, όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του από τις διακοπές Χριστουγέννων στο Ντουμπάι.

Εκεί είχε βρεθεί ο παρουσιαστής μετά από κάλεσμα φίλου του, ωστόσο όλοι στάθηκαν στη φωτογραφία του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Χάρη Σιανίδη αναφέροντας μάλιστα, πως ο Λιάγκας έκανε δωρεάν διακοπές.

Ο παρουσιαστής αυτή τη φορά ''έσπασε'' τη σιωπή του και εξήγησε το παρασκήνιο πίσω από την εν λόγω φωτογραφία, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ισχύουν όσα ειπώθηκαν περί δωρεάν διακοπών.

Το παρασκήνιο πίσω από τη φωτογραφία Λιάγκα και Παναγιώταρου στο Ντουμπάι

«Όταν σου ζητάει κάποιος να βγάλεις μια φωτογραφία ντρέπεσαι ως συνδετυμόνας να βγάλεις μια φωτογραφία. Εγώ πήγα τα Χριστούγεννα στο Ντουμπάι, το θυμάστε; Το θυμάστε! Είχα κλείσει τραπέζι με τον φίλο μου τον Λάκη, που με φιλοξένησε στο κρουαζιερόπλοιο και έβγαζα φωτογραφίες. Στο διπλανό τραπέζι είναι ο κύριος Σιανίδης, τον οποίο τον γνωρίζω πολύ καλά τον Χάρη και η κυρία Παναγιώταρου. Τρώμε και μας λένε ελάτε να κάτσουμε μαζί. Καθόμαστε μαζί και μου λέει ο Χάρης να βγούμε μια φωτογραφία; Ήθελα δεν ήθελα, ντράπηκα και βγήκαν μετά απέναντι και είπαν ότι πήγα και τζάμπα. Ορίστε ντράπηκα και είπα ναι, τι να κάνω;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.