Πάμε Δανάη: Πήγε καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα και αποκάλυψε την γκάφα της - «Παρήγγειλε ντελίβερι 50 πιάτα και...»

Ξέσπασαν όλοι σε γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Πήγε καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα και αποκάλυψε την γκάφα της - «Παρήγγειλε ντελίβερι 50 πιάτα και...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη σήμερα Πέμπτη 23/5 βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς και αφού έκατσε στον καναπέ, είχε μια όμορφη συζήτηση με την Δανάη Μπάρκα και τους συνεργάτες της. Μεταξύ άλλων, ηθοποιός αποκάλυψε μια γκάφα που είχε κάνει η παρουσιάστρια με μια παραγγελία που βρέθηκε σπίτι του.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως είχε κάνει μια παραγγελία 50 πιάτων καθώς είχε κόσμο στο σπίτι της, ωστόσο επειδή έμεναν τότε κοντά, η παραγγελία αυτή πήγε στο σπίτι του ενώ ήταν και πληρωμένη.

Η αποκάλυψη Δημήτρη Μακαλιά - Δανάης Μπάρκα

«Θυμήθηκα τότε που ήρθε στο σπίτι μου ένα ντελίβερι και ήταν μέσα 50 πιάτα. Παιδιά λέω δεν είναι δικά μου, "μα τα έχετε πληρώσει, δικά σας είναι λέει Μακαλιάς". Με παίρνει τηλέφωνο η Δανάη και μου λέει "Μήπως ήρθαν κάτι πράγματα που πήρα να φάμε για μεσημέρι;" Λέω "κάνεις πάρτι και τα έστειλες σπίτι μου;"» περιέγραψε ο Δημήτρης Μακαλιάς και εκείνη την στιγμή ξέσπασαν όλα σε γέλια.

«Περίμενα κόσμο στο σπίτι κι εγώ τότε έμενα πιο κοντά τους. Και κατέβαινα την Μεσογείων την ώρα που έκανα την παραγγελία έπιασε τη διεύθυνση του Δημήτρη που είχα πάει στο σπίτι του παλιότερα και είχαμε παραγγείλει. Πήγα σπίτι και λέω "ρε παιδιά που είναι η παραγγελία". Πήγε η παραγγελία στο σπίτι του και λέω "Τα στείλανε στον Δημήτρη"», ανέφερε με την σειρά της η Δανάη Μπάρκα εξιστορώντας τι είχε συμβεί.

Δείτε επίσης: «Όταν φεύγουν αυτοί οι άνθρωποι...» - Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του MEGA η Δανάη Μπάρκα