Πωλίνα: «Θεωρώ χυδαίο να κάνεις κάτι τέτοιο! Αυτές οι μαγκιές...» - Το αιχμηρό σχόλιο για τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι

Εξέφρασε έντονα την άποψή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πωλίνα: «Θεωρώ χυδαίο να κάνεις κάτι τέτοιο! Αυτές οι μαγκιές...» - Το αιχμηρό σχόλιο για τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι

Η Πωλίνα βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 23/5 και, πέρα από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και την προσωπική της ζωή, μίλησε και για την ελληνική συμμετοχή στην φετινή Eurovision, σχολιάζοντας συγκεκριμένα το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ (η οποία βρίσκεται στην λίστα θανάτου της Ουκρανίας).

Η ίδια, λοιπόν, επισήμανε πως δεν της άρεσε καθόλου η κίνηση αυτή, διότι δεν συμφωνεί με τον χώρο και τον χρόνο που έγινε, ενώ η εκπρόσωπος της χώρας μας γνώριζε από την αρχή πως το Ισραήλ θα συμμετείχε. Τόνισε, μάλιστα, πως εάν ήθελε να τοποθετεί πολιτικά θα μπορούσε να κάνει άλλα πράγματα.

Τα σχόλια της Πωλίνας για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision

«Θεωρώ χυδαίο να κάνεις κάτι τέτοιο, όταν βρίσκεσαι σε μια συμμετοχή διαγωνισμού. Το θεωρώ υπερβολικό όλο αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει λόγος. Αν πιστεύεις ότι θα πας σε ένα μέρος και θα αντιμετωπίσεις κάτι που σε ενοχλεί κοινωνικά και πολιτικά, δεν πας. Τώρα ξέρεις ότι θα είναι και το Ισραήλ… Αυτές τώρα οι μαγκιές και οι αντιστασιακές καταστάσεις οι αναίμακτες… για εμένα βγες επί τόπου και κάνε πράγματα και όχι "αγώνες του καναπέ"», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Απίστευτο παρασκήνιο με τη Σάττι και το Ισραήλ - «Έκανε μια χειρονομία, άρχισε να φωνάζει, να λέει άσχημες λέξεις! Με έβγαλαν έξω»