Δήμητρα Κατσαφάδου: Αποκαλύφθηκε η τεράστια κίνηση ανθρωπιάς της - Έχει παραχωρήσει το σπίτι της σε ένα Πακιστανό και πέντε αστέγους

Ρίγη συγκίνησης με την πράξη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δήμητρα Κατσαφάδου: Αποκαλύφθηκε η τεράστια κίνηση ανθρωπιάς της - Έχει παραχωρήσει το σπίτι της σε ένα Πακιστανό και πέντε αστέγους

Η Δήμητρα Κατσαφάδου ήταν καλεσμένη την Τετάρτη 22/5 στο The 2night show με την γνωστή επιχειρηματία να μιλάει για πολλές γνωστές και άγνωστες ιστορίες της ζωής της πριν ακόμα γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Πολύ ενδιαφέρον έχει μάλιστα η αποκάλυψή της για τις κινήσεις που κάνει έχοντας πια γνωρίσει τεράστια επιτυχία.

Συγκινητική ήταν μάλιστα η αποκάλυψη που έκανε η Δήμητρα Κατσαφάδου σχετικά με το σπίτι της, που αγόρασε στην Αθήνα και πλέον το έχει παραχωρήσει σε έναν άστεγο άνθρωπο. Σήμερα μαζί του μένουν και άλλα άτομα που δεν είχαν την οικονομική άνεση να στηρίξουν ένα σπίτι.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Κατσαφάδου: "Τσάκισε" κόκκαλα στο πλατό του The 2night show - «Έχασα ένα παιδί που...»

Η συγκινητική ιστορία πίσω από την παραχώρηση του σπιτιού της Δήμητρας Κατσαφάδου

«Το σπίτι είναι πλέον δοσμένο. Ο Κυριάκος και εγώ είμαστε οι πιο large θα έλεγα. Σταματάει σε ένα φανάρι και μου λέει έχω δει έναν κύριο. Πλέον μένει εκεί στο σπίτι μαζί με άλλους 5 ανθρώπους άστεγους, που τους έχουμε μαζέψει. Φαίνεται ο άνθρωπος που σέβεται αυτό που του προσφέρεις. Μένει σε ένα πολύ μεγάλο σπίτι. Το πρώτο σπίτι που έφτιαξα. Κάνουν τις βόλτες τους εκεί, περνάνε ωραία.

Επίσης έχω εκεί τον γιο μου, όπως τον λέω γιατί είναι από το Πακιστάν και είναι πολύ καλό παιδί. Ποτέ του δεν σκέφτηκε να με κλέψει για να δεις ότι υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια σε αυτή τη ζωή. Του λέω: ''Πάρ' το ρε φίλε να γουστάρεις''. Μένουν εκεί τα παιδιά περνάνε τέλεια.

Εγώ μένω με την αγέλη μου στο Καπανδρίτι, έχω 22 σκυλάκια. Τα αγκαλιάζω εναλλάξ γιατί τσακώνονται. Μου παίρνουν την κακή ενέργεια, το μάτι, τα πάντα», είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου.