Γιώργος Παπαδόπουλος: Απαντάει στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή με τη σύντροφό του – Οι αντιρρήσεις και οι συμβουλές

Το συζητούν καιρό, θα το κάνουν;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

O Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγουδάκη. Πέρα από τα νέα επαγγελματικά του σχέδια, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις πηγές έμπνευσής του, καθώς και στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τη σύντροφο του Γαλάτεια Βασιλειάδη.

«Το ‘Όχι’ είναι το πρώτο μου τραγούδι που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα πριν από 16 χρόνια, τώρα μέσω του TikTok έγινε ξανά trend και αποφάσισα να το κάνω 2024 edition. Ετοιμάζω περιοδεία για το καλοκαίρι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα βρίσκομαι στο J2US με την Γαλάτεια που τα πάει πολύ καλά», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Γιώργος Παπαδόπουλος για Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Της είπα “Θέλω να σου κάνω παιδιά τώρα!”»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος για τα ευτράπελα σε περιοδείες

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Μου έχει τύχει σε περιοδεία να μου πετάξουν γαρύφαλλο και να μου κάτσει στο λαιμό. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, πήγα στην κουζίνα και έτρωγα ψωμί για να το καταπιώ».

«Συνήθως εμπνέομαι από άκυρες καταστάσεις. Είχαμε μαζευτεί στο σπίτι και κάποιος έριξε ένα ποτήρι και το έσπασε, τους έδιωξα όλους κι έγραψα το “Σπάσ’ τα”. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχω δώσει τραγούδι και το έχω μετανιώσει, οι τραγουδιστές είμαστε αχάριστοι. Πλέον οι πιτσιρικάδες που ξεκινούν είναι ξύπνιοι, εγώ στην αρχή μου είχα φάει bullying επειδή ήμουν χοντρός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Όλοι δέχονται φλερτ, και η Γαλάτεια δέχεται και θα τους βρω! Δεν κοιτάω κινητό, δεν είναι το στυλ μου, τη Γαλάτειας είναι. Και τώρα που μιλάμε, θα κοιτάζει το κινητό μου. Σε όλες μου τις σχέσεις ήμουν πολύ ζηλιάρης, τώρα επειδή θέλω να την κρατήσω τη Γαλάτεια, δεν το δείχνω. Θα θέλαμε να κάνουμε εκπομπή, είναι κάτι που το συζητάμε καιρό και πριν από τον κορονοϊό. Αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει όταν πρέπει».

Η αντίδραση του Άρη Καβατζίκη

Μετά την προβολή των παραπάνω δηλώσεων, ο συνεργάτης της εκπομπής και δημοσιογράφος, Άρης Καβατζίκης, θέλησε να εκφράσει τη δική του άποψη, έχοντας βρεθεί στο παρελθόν δίπλα σε ζευγάρια που παρουσίασαν εκπομπή. Όπως τόνισε, θα είναι ένα «δηλητήριο» στη σχέση του Γιώργου Παπαδόπουλου με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη.

«Εγώ αν ήμουν επιστήθιος φίλος τους και είχα την άνεση να μιλήσω μαζί τους, θα τους έλεγα να μη βάλουν το δηλητήριο της τηλεόρασης στη σχέση τους. Δεν το λέω αυτό για τη συζήτηση που έχουμε ξεκινήσει για τους τραγουδιστές και τους παρουσιαστές.

Σε ένα ζευγάρι, όταν μπει η φιλοδοξία της τηλεόρασης, οι ρόλοι, το πώς μοιράζονται τα κομμάτια, είναι λίγο επικίνδυνο. Δεν υπονοώ κάτι, αλλά όταν μπαίνει ένα δηλητήριο στη σχέση το οποίο αρχίζει και κυλά. Δεν είναι το πιο απλό πράγμα να κάνει ένα ζευγάρι μαζί τηλεόραση. Πολλά ζευγάρια έχουν χωρίσει», τόνισε ο Άρης Καβατζίκης για τον Γιώργο Παπαδόπουλο.