Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: «΄Όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι και καλεσμένος! Φυσικά και δεν θα πήγαινα στον γάμο»

«Του εύχομαι καλά αριστερά μυαλά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: «΄Όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι και καλεσμένος! Φυσικά και δεν θα πήγαινα στον γάμο»

Ο Δημήτρης Παπανώτας παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, σχετικά με την τηλεοπτική σεζόν που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της και φαίνεται πως η νέα θα περιλαμβάνει πολλές μεταγραφές, ενώ απάντησε και για την κόντρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Γιώργο Λιάγκα για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον τραγουδιστή που θα βρεθεί στον γάμο του με τον Tyler McBeth (δείτε εδώ αναλυτικά τα αιχμηρά λόγια που αντάλλαξαν).

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα

«Ήταν μια σεζόν με πολύ υλικό, πολύ ενδιαφέρον και νομίζω ότι οι μεταγραφές που θα παίξουν θα έχουν ενδιαφέρον. Οι ίδιοι άνθρωποι ανακυκλώνονται στην τηλεόραση. Με ενδιαφέρον περιμένω να δω πού θα πάνε κάποιοι άνθρωποι που έχουν περιεχόμενο, όπως η Φαίη Σκορδά, τι θα κάνει ακριβώς, που θα πάει η Ελένη Μενεγάκη. Εγώ συνεχίζω, έχω συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο», είπε αρχικά ο ίδιος.

Για την κόντρα της συνεργάτιδάς του με τον παρουσιαστή του Πρωινού, ανέφερε: «Δεν το ξέρω καθόλου, όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι και καλεσμένος. Τώρα ποιος θα τραγουδήσει και αν χρειάζεται να τραγουδήσει... Στους γάμους συνήθως dj δεν έχουμε; Αυτοί συγκεκριμένοι θέλουν live… Εγώ στη θέση του θα καλούσα τη Rihanna. Αν ήταν η Rihanna οπωσδήποτε θα πήγαινα... Φυσικά όχι, δεν θα πήγαινα στον γάμο».

Και όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν του έχει μείνει πικρία μετά από όσα συνέβησαν με τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: «Δεν έχω να πω τίποτα, του εύχομαι καλή επιτυχία και καλά αριστερά μυαλά το κυριότερο, γιατί βλέπω πράγματα τα οποία είναι εντελώς λάθος. Δεν ξέρω ποιος του υπαγορεύει την επικοινωνιακή πολιτική, να τον απολύσει και να βρει άλλον».