Δημήτρης Μακαλιάς: «Νιώθω ετεροντροπή για πολλά πράγματα που βλέπω στην ελληνική τηλεόραση»

Η ζωή με δύο παιδιά και το επαγγελματικό του μέλλον

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Μακαλιάς: «Νιώθω ετεροντροπή για πολλά πράγματα που βλέπω στην ελληνική τηλεόραση»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Ο ηθοποιός μίλησε εφ' όλης της ύλης για τη ζωή του δίπλα στην Αντιγόνη Ψυχράμη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά (δείτε εδώ πώς θα ονομάσουν το δεύτερο), ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον της εκπομπής «I Love ΣουΚού», καθώς και στην κατάσταση της τηλεόρασης γενικότερα.

«Ήθελα να γίνω πατέρας από νωρίς, αλλά όσο περνούσαν τα χρόνια καταλάβαινα ότι δεν είναι εύκολο. Τα πράγματά έρχονται από μόνα τους. Όταν ήμουν σε σχέση με την Αντιγόνη στην αρχή, μου είπε πως δεν θέλει να κάνει παιδιά και να παντρευτεί. Ακλόνητη στις θέσεις της! Μετά αλλάξαμε μαζί και εξελιχθήκαμε παράλληλα, μας δημιουργήθηκε η ανάγκη να παντρευτούμε και να αποκτήσουμε παιδιά», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Για να συμπληρώσει: «Το μυστικό είναι να υπάρχει αγάπη. Νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν υποχωρούν και δεν έχουν μάθει να αγαπούν άνευ όρων και ορίων. Όταν υποχωρείς, μαθαίνεις να κερδίζεις και να χάνεις, να περνάς κρίση και να λες ότι θα την παλέψεις. Μαθαίνεται αυτό, η ευτυχία δεν είναι εύκολη, πρέπει να παλεύεις καθημερινά για να την κατακτάς».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς για το επαγγελματικό του μέλλον

Όσον αφορά την εκπομπή «I Love ΣουΚού» με την Μπέττυ Μαγγίρα, ο Δημήτρης Μακαλιάς τόνισε: «Είμαστε σε μια φάση που η εκπομπή μας γίνεται όλο και καλύτερη, περνάμε πολύ ωραία και νιώθουμε ότι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν έχω μιλήσει για την επόμενη χρονιά, προς το παρόν δεν με απασχολεί, δεν είναι κάτι που με πιέζει. Θα ήταν αφελές να κάνω κάποια πρόβλεψη, νιώθω ότι η εκπομπή είναι στα πολύ καλά της, αν ήταν στο χέρι μου θα τη συνέχιζα. Η ζώνη που είμαστε, ήταν απενεργοποιημένη για πολλά χρόνια, ένα στοίχημα που ο ΑΝΤ1 το κέρδισε με τις επιλογές του. Θεωρητικά μιλώντας, αν δεν συνέχιζε, θα με πείραζε γιατί θεωρώ ότι κάναμε καλή προσπάθεια».

Η πρόταση από ριάλιτι και οι σειρές που ζήλεψε

Ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε, εν συνεχεία, στην τηλεόραση γενικότερα: «Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση, η επικοινωνία και η επαφή με τον κόσμο, μου αρέσει αυτό το μέσο, είτε μιλάμε για μία ζωντανή εκπομπή, είτε για μυθοπλασία. Δεν έχω κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει το πολύ “κίτρινο”, με κουράζουν αυτά τα πράγματα και δεν περνάω καλά. Συνήθως δεν ταιριάζω με αυτά που επιλέγουν οι τηλεθεατές και πιέζομαι όταν τα βλέπω».

«Δεν θέλω να προσβάλλω τη δουλειά του άλλου. Όταν κάποιος με περιμένει για να πάρει μία δήλωση, στεναχωριέμαι να μην μιλήσω. Νιώθω ντροπή να φύγω, αν θέλω να αποφύγω κάτι, υπάρχουν τρόποι. Και δεν έχω παράπονο από τις εκπομπές, ούτε έχω μετανιώσει. Για να ακουστεί ένα κακό σχόλιο, κάτι θα έχουμε πει λάθος. Κατά 99,9% είμαι ειλικρινής στις δηλώσεις μου. Είμαι έτοιμος να δεχθώ και την αρνητική κριτική αν πω κάτι λάθος, το αγκαλιάζω και αυτό», τόνισε σε διαφορετικό σημείο ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Για πολλά πράγματα νιώθω ετεροντροπή στην ελληνική τηλεόραση. Υπάρχουν πολλές σειρές που λατρεύω, ωστόσο, το Maestro είναι μια σειρά αξιοζήλευτη, θα ήθελα να είμαι μέρος της. Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι επιβίωσης, που μου έχουν προτείνει στο παρελθόν. Δεν υπάρχει ποσό για το οποίο θα άντεχα αυτή την κακουχία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μακαλιάς στο πρωινό του MEGA.