Μαρία Αναστασοπούλου: Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Παπαδάκη;

Η επόμενη μέρα για τη δημοσιογράφο και το κανάλι του Φαλήρου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ανακατατάξεις φέρνει η αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από το «Καλημέρα Ελλάδα», σε συνδυασμό με την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΣΚΑΪ. Πλέον φαίνεται πως το κανάλι του Φαλήρου στρέφεται εξ ολοκλήρου στην ενημέρωση, αντικαθιστώντας το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της παρουσιάστριας με ενημερωτική εκπομπή, την οποία θα παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα ανάμεσα στις πιθανές παρτενέρ του ήταν η Αναστασία Γιάμαλη, που πάντως φαίνεται να στρέφεται προς το MEGA, ενώ δυνατά ακούγεται και το όνομα της Μαρίας Αναστασοπούλου, που συνεργαζόταν για χρόνια με τον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου: Ψέλλισε λίγες λέξεις, έκλεισε την πόρτα του αυτοκινήτου και αποχώρησε - Η πρώτη αντίδραση για το "διαζύγιο" με τον Γιώργο Παπαδάκη

Πώς απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου για την ενδεχόμενη επιστροφή της Μαρίας Αναστασοπούλου

Ο Δημήτρης Οικονόμου, που ήταν παρτενέρ της Μαρίας Αναστασοπούλου στην εκπομπή «Σήμερα», τοποθετήθηκε για το «διαζύγιο» της πρώην συνεργάτιδάς του από τον Γιώργο Παπαδάκη, παίρνοντας ξεκάθαρα θέση υπέρ της.

«Δεν έχω ιδέα για τον Άρη. Είμαστε κάθε μέρα μαζί, τα επαγγελματικά σχέδια είναι θέματα της διοίκησης. Ούτε θα μπορούσα να τον ρωτήσω, ούτε μου έχει πει κάτι, ούτε το ξέρω. Μακάρι να αποκτήσει εκπομπή, του το εύχομαι. Ό,τι καλύτερο για εμάς να γίνει ενημερωτικός ο ΣΚΑΪ, εμείς ενημέρωση θέλουμε. Εμείς τη Μαρία την αγαπάμε έτσι κι αλλιώς, ό,τι κι αν κάνει. Είμαστε με τη Μαρία πάντα!», τόνισε ο Δημήτρης Οικονόμου για τη Μαρία Αναστασοπούλου