Γιάννης Μπέζος: «Είναι πολύ καλό που χωρίζουν πιο εύκολα οι άνθρωποι, το κακό θα ήταν να ζουν δηλητηριασμένοι»

«Δεν θα διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός επειδή χωρίζουν οι άνθρωποι»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιάννης Μπέζος: «Είναι πολύ καλό που χωρίζουν πιο εύκολα οι άνθρωποι, το κακό θα ήταν να ζουν δηλητηριασμένοι»

O Γιάννης Μπέζος ήταν αλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα. Σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη ο μεγάλος πρωταγωνιστής έκανε την κριτική του στην πολιτική σκηνή, και στον χώρο της τηλεόρασης, με μία ξεχωριστή αναφορά στις σχέσεις των ανθρώπων.

«Ο βασικός κορμός του κοινού θέλει απ' όλα. Κάποιοι είναι κολλημένοι στη βαριά διανόηση και είναι απομακρυσμένοι από την τηλεόραση, όπως από την άλλη υπάρχει κόσμος που καταναλώνει μόνο φτηνά πράγματα, που κολακεύουν κάποιες ανόητες συνήθειες. Δεν αποκλείεται κάποιος να δει μία ανάλαφρη εκπομπή και το βράδυ να δει μια παράσταση για διαφορετικούς λόγους», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος για την τηλεόραση σήμερα

«Η τηλεόραση δεν μπορεί να κάνει μεγάλη Τέχνη, αλλά μπορεί να κάνει πράγματα με πολύ υψηλό γούστο. Νομίζω ότι το γκόσιπ και οι τσακωμοί στις εκπομπές είναι μια απόφαση αναγκαστική για να μπορέσει να επιβιώσει οικονομικά. Η αγορά μας δεν είναι πολύ μεγάλη, είναι μικρή. Οι σταθμοί δεν είναι και λίγοι, είναι πολλές οι εκπομπές και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, δυστυχώς, να κατεβαίνει ο πήχης», ανέφερε αμέσως μετά ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης: «Καμιά φορά μου λένε ότι τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι χωρίζουν πιο εύκολα και τι είναι αυτό που πάθαμε; Τίποτα δεν πάθαμε, το ότι χωρίζουν πιο εύκολα μπορεί να είναι και πολύ καλό. Το πολύ κακό θα ήταν να ζουν δηλητηριασμένοι μέχρι να πεθάνουν. Δεν θα διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός επειδή χωρίζουν οι άνθρωποι».