Σελίν Ντιόν: «Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω» - Το πρώτο τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Κυκλοφορεί σύντομα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/Celinedion
Instagram/Celinedion

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανακοίνωσε ότι πάσχει από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome), η Σελίν Ντιόν εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα και μιλά για τη μεγάλη μάχη που δίνει όλο αυτό το διάστημα, παλεύοντας για την υγεία της, το πιο σημαντικό αγαθό.

Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει πόσο της λείπει η επαφή με τον κόσμο και οι συναυλίες της αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλει για να μπορέσει να επιστρέψει, υποσχόμενη όμως ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει, ακόμα κι όταν δεν θα μπορεί πλέον να περπατήσει.

Συγκινεί η Σελίν Ντιόν

Το ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion», που θα κυκλοφορήσει από την πλατφόρμα του Amazon Prime, αναμένεται να καθηλώσει το κοινό, καταγράφοντας βήμα-βήμα την πορεία της εμβληματικής τραγουδίστριας από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, ως την ημέρα που αποφάσισε να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας της.

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου. Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο», λέει η Σελίν Ντιόν και συνεχίζει: «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι ένας αγώνας. Δεν θα σταματήσω, αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω και αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω».

Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ για τη ζωή της Σελίν Ντιόν: