Δέσποινα Βανδή – Συγκινεί για την απώλεια του πατέρα της: «Κάθε φορά με πιάνει με αυτό το τραγούδι»

«Το κουπλέ αφορά εμένα και το ρεφρέν τη μάνα μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Δέσποινα Βανδή ήταν καλεσμένη σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Δρόμος 89.8», όπου ερμήνευσε live ορισμένες από τις μεγάλες επιτυχίες της. Κάποια στιγμή, ωστόσο, ζήτησε λίγο χρόνο για τον εαυτό της, καθώς ένα απ' τα τραγούδια που είχε στο πρόγραμμά της, τής θύμιζε έντονα την απώλεια του πατέρα της.

Πριν αρχίσει να ερμηνεύει το τραγούδι του Φοίβου «Μέχρι Μάη μήνα» η Δέσποινα Βανδή θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που πάντα συγκινείται, όταν ξεκινάει το τραγούδι, και ειδικά το ρεφρέν που νιώθει ότι αφορά περισσότερο τη μητέρα της.

Δείτε επίσης: «Είμαι η Δέσποινα Βανδή και εννοείται θα...» - Η "πληρωμένη" απάντηση για τα ροζ μαλλιά με βίντεο στο Tik Tok

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή για την απώλεια του πατέρα της

«Το κουπλέ αισθανόμουν 100% ότι αφορά εμένα και το ρεφρέν ότι αφορά τη μάνα μου. Όταν χάσαμε τον πατέρα μου, και είναι δύσκολη η απώλεια, είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα ξανακούσεις τη φωνή κάποιου, δεν θα τον ξαναδείς, δεν θα ξανακάνεις Χριστούγεννα μαζί του, ούτε καλοκαίρι, ούτε καβγά, ούτε θα ξαναμοιραστείς το ίδιο πιάτο, ούτε γκρίνιες, ούτε τίποτα», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Αυτό με έπιανε πάρα πολύ και κάθε φορά με πιάνει. Με αυτό το τραγούδι είναι σαν να μπαίνω μέσα στη δική της ψυχοσύνθεση, της μητέρας μου. Γι’ αυτό με συγκινεί στο ρεφρέν», εξομολογήθηκε εν συνεχεία η Δέσποινα Βανδή.