Ιωάννα Τούνη: «Λουκάνικα ήταν αυτά; Αυτό; Μαύρο τυρί;» - Χαμός στο Tik Tok με βίντεο που ανέβασε από το Las Vegas

Πόσο πλήρωσε για να φάει σε έναν από τους μεγαλύτερους μπουφέδες παγκοσμίως

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Λουκάνικα ήταν αυτά; Αυτό; Μαύρο τυρί;» - Χαμός στο Tik Tok με βίντεο που ανέβασε από το Las Vegas

Τα τελευταία 24ωρα η γνωστή influencer, Ιωάννα Τούνη, βρίσκεται μαζί με τον γιο της, Πάρη και τον κολλητό της φίλο, Στέφανο στο Las Vegas! Όπως ήταν αναμενόμενο μοιράζεται συνεχώς με τους διαδικτυακούς της φίλους content από την καθημερινότητά της εκεί. Μετά, λοιπόν, το room tour που έκανε (δείτε εδώ το χλιδάτο δωμάτιο ξενοδοχείο που διαμένει) μοιράστηκε με το κοινό της στο Tik Tok ένα βίντεο από τον - ίσως - μεγαλύτερο μπουφέ φαγητού παγκοσμίως.

Η Ιωάννα τόνισε πως δεν έχει συναντήσει κάτι ξανά όπου κι αν έχει ταξιδέψει και στο τέλος αποκάλυψε μάλιστα πως ο μπουφές αυτός παρά το γεγονός πως βρισκόταν στο ξενοδοχείο που έμενε, είχε έξτρα χρέωση ανά άτομο 42,99 δολάρια. Σε ευρώ δηλαδή γύρω στα 40.

Το βίντεο εννοείται πως έλαβε χιλιάδες views σε δευτερόλεπτα και τα σχόλια πήραν φωτιά με τους followers της να αλληλεπιδρούν μαζί της.

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Λίγο αργότερα από το συγκεκριμένο βίντεο δημοσίευσε ακόμα ένα στο οποίο χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει στο Ντουμπάι και πάνω γράφει χαρακτηριστικά «Εντωμεταξύ εγώ ενώ με κράζει η μισή Ελλάδα»