Δέσποινα Βανδή: «Είναι δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα...» - ''Λύγισε'' μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της

Το τραγούδι που της τον θυμίζει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: «Είναι δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα...» - ''Λύγισε'' μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της

Η Δέσποινα Βανδή ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 23/5 σε εκδήλωση ραδιοφωνικού σταθμού με την τραγουδίστρια να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες της από τα 30 ολόκληρα χρόνια της καριέρας και της δισκογραφίας της.

Μέσα από βίντεο που πρόβαλε το Breakfast at star την Πέμπτη 24/5 βλέπουμε τη συγκίνηση της τραγουδίστριας λίγο πριν ερμηνεύσει ένα από τα τραγούδια της, που είναι συνδεδεμένα με την οικογένειά της.

Ο λόγος για το ''Μέχρι Μάη μήνα'' ένα κομμάτι που όποτε το τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή σκέφτεται τον πατέρα της, οποίος έχει φύγει από τη ζωή και παράλληλα αισθάνεται την ψυχολογία της μητέρα της όταν κλήθηκε να τον αποχαιρετήσει.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Δέσποινα Βανδή: «Με πλήγωνε, με στενοχωρούσε όλο αυτό! Έκλαιγα κάθε μέρα μην τυχόν και η Μελίνα...»

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για τον θάνατο του πατέρα της

«Είναι δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα ξανακούσεις τη φωνή κάποιου, δεν θα τον ξαναδείς, δεν θα ξανακάνεις Χριστούγεννα μαζί, ούτε καλοκαίρι, ούτε καβγά, ούτε θα ξαναμοιραστείς το ίδιο πιάτο, ούτε γκρίνιες ούτε τίποτα. Αυτό με έπιανε πάρα πολύ και κάθε φορά με πιάνει. Νιώθω ότι με αυτό το τραγούδι είναι σαν να μπαίνω μέσα στη δική της ψυχοσύνθεση, της μητέρας μου. Γι αυτό με συγκινεί στο ρεφρέν», είπε η Δέσποινα Βανδή.