Δημήτρης Σταρόβας: «Από χθες το απόγευμα...» - Εξελίξεις με την υγεία του μετά την κολπική μαρμαρυγή

Τι λέει η σύντροφος του για την πορεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Σταρόβας: «Από χθες το απόγευμα...» - Εξελίξεις με την υγεία του μετά την κολπική μαρμαρυγή

Αναστάτωση επικράτησε με την είδηση πως ο Δημήτρης Σταρόβας - που νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα στο Τζάνειο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο - υπέστη κολπική μαρμαριγή. Η σύντροφός του από την πρώτη στιγμή βγήκε και μίλησε για την κατάσταση του δηλώνοντας πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.

Σήμερα Παρασκευή 24/5 η Άννα Σταθάκη μίλησε ξανά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την πορεία της υγείας του, αποκαλύπτοντας παράλληλα πότε προβλέπεται να πάρει εξιτήριο.

Οι εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

«Τον έχει αναλάβει πλέον η καρδιολογική κλινική, έπειτα από την αμέριστη φροντίδα που δέχτηκε από τη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου. Από χθες το απόγευμα έδειξε να σταθεροποιείται και πάλι, όλες οι τιμές ήλθαν σε κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη. Προχωράμε αισιόδοξα», δήλωσε χαρακτηριστικά η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα.

«Παρακολουθείται. Πήγε στην καρδιολογική. Σωστή η μετακίνηση. Θα πρέπει να τον παρακολουθήσουν και οι νευρολόγοι. Από χθες πηγαίνει πολύ καλά. Θα χρειαστεί κάποιο διάστημα εκεί για να συνεχίσει την αγωγή του για την επιπλοκή και μετά θα πάει στο σπίτι», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

«Η μαργαριγή είναι μια αιτία που μπορεί να δημιουργήσει αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια. Μπορεί να δημιουργήσει θρόμβους και να κάνει εγκεφαλικό επεισόδιο. Πάει πολύ καλά ο Δημήτρης με την φαρμακευτική αγωγή. Το Τζάνειο θεωρείται από τις καλύτερες καρδιολογικές κλινικές και σε λίγο θα πάει σπίτι του», είπε.

«Νοσηλεύεται σε μια πολύ καλή κλινική. Σήμερα επικοινώνησα μαζί τους. Μου είπαν οι γιατροί ότι έχει αντιμετωπιστεί εντελώς η κολπική μαρμαριγή. Συμφωνήσαμε να μείνει για παρακολούθηση και αν όλα κυλήσουν ομάδα την Δευτέρα θα γυρίσει στο σπίτι του», είπε ο Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.