Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά το σάλο με την δικαστική διαμάχη - «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα...»

Η ψυχολογική του κατάσταση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Χαμός επικρατεί μετά την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη σχετικά με δικαστική διαμάχη με οικογενειακό του πρόσωπο που φέρεται πως καταχράστηκε χρήματα του. Ένας από τους πιο στενούς του φίλου μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Θάνο Βάγιο για τη ψυχολογική κατάσταση του τραγουδιστή.

Τι λέει φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη

«Είχε πέσει στην αντίληψή μου εδώ και καιρό ότι κάτι άσχημο συνέβαινε, δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη και ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Η θέση του είναι ότι "δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω μια λύση". Είχε γίνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και τώρα ίσως είναι και πιο βαρύ. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν!

Για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί μια λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή.

Έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη του και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε, γιατί ο σκοπός ήταν να τον πείσει, να μπορέσει να έχει τη διαχείριση. Ο Γιώργος δεν είναι όπως παλιά, αυτό μόνο μπορώ να σου πω. Του δημιουργήθηκε πέρσι τεράστιο πρόβλημα. Είχε το τελευταίο διάστημα, από τότε που δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, είχε πρόβλημα οικονομικό για το οποίο δεν ευθύνεται αυτός. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ στεναχωρημένος. Χάθηκαν χρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του», είπε για την κατάσταση του Γιώργου Μαζωνάκη.

Δείτε επίσης: «Λυπάμαι που δεν...» - Η πρώτη αντίδραση του συντρόφου της αδερφής του Μαζωνάκη, Βάσως, για την δικαστική υπόθεση