Βάσω Μαζωνάκη: Μαρτυρία ''κόλαφος'' από πρώην συνεργάτιδά της - «Άφησε χρέη στην επιχείρηση φεύγοντας! Αποφάσισε να φύγει κρεμώντας εμένα...»

Οι αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 24/5 παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό μια πρώην συνεργάτιδα της Βάσως Μαζωνάκη, αδερφής του Γιώργου Μαζωνάκη, με τη γυναίκα να αποκαλύπτει τη σχέση και τη συνεργασία που είχε κάνει στο παρελθόν μαζί της.

Μέσα από τις δηλώσεις της εν λόγω κυρίας έγινε γνωστή η αντιδικία τους, καθώς οι δύο γυναίκες είχαν δημιουργήσει μαζί μια επιχείρηση, η οποία εν τέλει δεν είχε καλή κατάληξη, όπως και η φιλία τους.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Στον πιο τίμιο άνθρωπο που...» - Το όλο νόημα μήνυμα που έστειλε στη σύντροφό του, Βάσω Μαζωνάκη

Οι αποκαλύψεις πρώην συνεργάτιδας της Βάσως Μαζωνάκη για τη σχέση τους

«Είχαμε μια αντιδικία, η οποία δεν τελέστηκε δικαστικώς. Αποχώρησε ουσιαστικά από τη διεκδίκηση γιατί αποδείχτηκε ότι δεν ίσχυαν αυτά που είχαν αναφέρει. Συντελέσαμε σε μια κοινή επιχείρηση, αποφάσισε να φύγει κρεμώντας εμένα και την επιχείρηση αυτή. Απαίτησε να πάρει τα λεφτά, τα οποία δεν μπορούσαν να επιστραφούν γιατί ήταν σε λειτουργεία η επιχείρηση.

Άφησε χρέη στην επιχείρηση φεύγοντας και όταν τέθηκε θέμα από εμένα για την εκκαθάριση, το τι δόθηκαν, το τι έξοδα υπάρχουν και το τι θα πρέπει και ποιος να δώσει, τελικά αποχώρησε γιατί δεν σύμφερε να δώσει τα λεφτά αυτά, που υποτίθεται υπήρχαν σαν έξοδα σε όλη αυτή την αντιδικία τη μεταξύ μας.

Πήγε να τα διεκδικήσει λέγοντας ότι αυτά τα χρήματα μου τα δάνεισε, όχι ότι στήσαμε μια επιχείρηση. Εγώ απέδειξα ότι στήσαμε μια επιχείρηση. Δεν το τράβηξα γιατί θεώρησα ότι χάσαμε και οι δύο και χάσαμε πολλά λεφτά. Δυστυχώς χαθήκαν χρόνια φιλίας. Ήταν άσχημο για εμένα. Το ξέρουμε χρόνια ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν προβλήματα στο μεταξύ τους. Τώρα έσκασε αυτό για εσάς εμείς το ξέραμε. Το γεγονός αυτό δεν έχει συμβεί τώρα αλλά τρία χρόνια πίσω. Αυτοί οι άνθρωποι αγαπιούνται πολύ και θα τα βρούνε, σίγουρα θα τα βρούνε», είπε η πρώην συνεργάτιδα της Βάσως Μαζωνάκη.