Γιώργος Λιάγκας: Σοκάρει με την αποκάλυψη για την κλοπή του αυτοκινήτου του - «Με πήραν με απόκρυψη και μου είπαν θέλουμε...»

«Το λέω για πρώτη φορά! Σε διαπραγματεύσεις με τον υπόκοσμο δεν μπαίνω! Μετά από ένα μήνα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Σοκάρει με την αποκάλυψη για την κλοπή του αυτοκινήτου του - «Με πήραν με απόκρυψη και μου είπαν θέλουμε...»

Με αφορμή την αποκάλυψη της Σόφης Πασχάλη για την κλοπή του αυτοκίνητου της και πως κατάφερε να το εντοπίσει με την βοήθεια της αστυνομίας, ο Γιώργος Λιάγκας για πρώτη φορά έκανε γνωστό πως και ο ίδιος έπεσε θύμα κλοπής, όταν του άρπαξαν το αμάξι του μάρκας Range Rover έξω από το σπίτι του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρώτο διάστημα που χώρισε από την Φαίη Σκορδά και έμενε σε ένα σπίτι στο κέντρο της Βουλιαγμένης. Ένα βράδυ λοιπόν το πάρκαρε έξω από το πάρκινγκ καθώς είχε λίγες ώρες μπροστά του για να κοιμηθεί και δεν ήθελε να χάσει χρόνο...

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την κλοπή του αυτοκινήτου του

«Εμένα μου έκλεψαν το αμάξι, βράδυ έξω από το σπίτι μου. Τότε έκανα ένα τηλεπαιχνίδι και γύρισα από τα γυρίσματα 2 η ώρα, ξυπνούσα το πρωί, έκανα ραδιόφωνο τότε το πρωί και θα κοιμόμουν 3 ώρες. Είχα χωρίσει τότε, και έμενα σε ένα σπίτι στην Βουλιαγμένη, μικρό αλλά είχε πάρκινγκ. Να το βάλω στο πάρκινγκ, να το βγάλω είναι 5 λεπτά ύπνος παραπάνω, θα κοιμηθώ 4 ώρες, τα 5 λεπτά ήταν σημαντικά. Και το αφήνω πρώτη φορά έξω.

Το πρωί που ξύπνησα είδα στον δρόμο μόνο τα θραύσματα από τα τζάμια. Πάω στην αστυνομία, το λέω πρώτη φορά, κάνω την καταγγελία. Κάνω την καταγγελία και μετά από δύο ημέρες με παίρνουν με απόκρυψη στο τηλέφωνο μου και μου λένε θέλουμε 7.000 ευρώ για να σου επιστρέψουμε το αυτοκίνητο. Και τους είπα πάρτε τα 7... Πήρα τα λεφτά της ασφαλιστικής και πήρα καινούργιο. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις με τον υπόκοσμο δεν μπαίνω. Δεν τα έδωσα τα λεφτά. Λέω αν βρεθεί, βρέθηκε. Δεν βρέθηκε ποτέ»

Μετά από ένα μήνα ενάμιση με παίρνουν τηλέφωνο από ένα μαγαζί στην Γλυφάδα και μου λένε κύριε Λιάγκα υπάρχουν κάτι έγγραφα και κάτι ρακέτες τένις στο μαγαζί μας δικά σας, ελάτε να τα πάρετε. Αυτά πήγα και τα πήρα. Πήγα και δεν ρώτησαν καν ποιος τα άφησε εκεί. Πήγα, τα πήρα είπα ευχαριστώ και έφυγα. Καθαρές δουλειές. Πολλές φορές δεν ρωτάς», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας.