Στο νοσοκομείο η Σταυρούλα Χρυσαειδή λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Τι συνέβη με την πρώην παίκτρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ανησυχία προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε η Σταυρούλα Χρυσαειδή την Παρασκευή 24/5 στο instagram με την πρώην παίκτρια Survivor να γνωστοποιεί πως έχει βρεθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

Πιο συγκεκριμένα, η αθλήτρια - επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα βίντεο από τον διάδρομο του Ιασώ με την ίδια να περιμένει να υποβληθεί σε κάποιον έλεγχο - κατά πάσα πιθανότητα - μετά τον τραυματισμό της που είχε στο παιχνίδι.

Θυμίζουμε, πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν από τις πιο μαχητικές παίκτριες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, το χτύπημα ωστόσο που είχε στο γόνατό της κόστισε την παραμονή της στο Survivor καθώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει (δείτε εδώ τη στιγμή που το ανακοίνωσε).

Η ανάρτηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή από το νοσοκομείο μετά το Survivor

«Άντε να δούμε», έγραψε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Με πόσα χρήματα επέστρεψε

Γυρνώντας στην όμορφη Αθήνα, η Σταυρούλα θα βρει πλήθος κόσμου να την περιμένει μαζί τους συγγενείς της αλλά κι έναν τραπεζικό λογαριασμό αρκετά φουσκωμένη αφού κατάφερε να μείνει στον Άγιο Δομίνικο 14 ολόκληρες εβδομάδες.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η παίκτρια των Μπλε αμειβόταν με 8.000 ευρώ εβδομαδιαίως άρα συνολικά, πλέον είναι πλουσιότερη κατά 112.000 ευρώ!