Γιώργος Μαζωνάκης: «Έχει να μιλήσει με την μητέρα του 8-10 μήνες» - Αυτό είναι το ακίνητο για το οποίο απευθύνθηκε στα δικαστήρια

Οι δυο αντίδικοι και η εταιρία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Μαζωνάκης: «Έχει να μιλήσει με την μητέρα του 8-10 μήνες» - Αυτό είναι το ακίνητο για το οποίο απευθύνθηκε στα δικαστήρια

Χαμός επικρατεί με την δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με συγγενικό του πρόσωπο, γεγονός που έκανε γνωστό με ανακοίνωση του δικηγόρου του. Η αδερφή του Βάσω Μαζωνάκη κατονομάζεται από τις εκπομπές πως είναι το πρόσωπο αυτό.

Σήμερα Παρασκευή 24/5 ο Χάρης Λεμπιδάκης βρέθηκε στην εκπομπή Fays Time και μετέφερε νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής δεν μιλάει με τις αδερφές του. Ούτε καν με την μητέρα του Κλειώ εδώ και περίπου 8 με 10 μήνες. Μάλιστα, δήλωσε πως η αδερφή του Μαρία Μαζωνάκη είναι υπέρ της Βάσως.

Η αποκάλυψη του Λεμπιδάκη για την υπόθεση Μαζωνάκη

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει απομακρυνθεί από ολόκληρη την οικογένεια και σήμερα σας αποκαλύπτω ότι δεν έχει σχέσεις και με την μητέρα του, κυρία Κλειώ. Είναι περίπου 8 με 10 μήνες που δεν μιλάει με την μητέρα του και είναι επιλογή του να έχει κρατήσει κάποιες αποστάσεις για κάποια πράγματα που έχει δει και έχει ακούσει. Εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ που μεταφέρω ένα τέτοιο ρεπορτάζ. Η οικογένεια είναι σπασμένη στα δύο, η μάνα με τις κόρες και τον Γιώργο Μαζωνάκη μόνο του να προσπαθεί να βρει μια άκρη μέσα σε αυτό που ο ίδιος υποστηρίζει πως του δημιουργεί πρόβλημα», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Δείτε επίσης: «Λυπάμαι που δεν...» - Η πρώτη αντίδραση του συντρόφου της αδερφής του Μαζωνάκη, Βάσως, για την δικαστική υπόθεση

Ο Άγγελος Βουράκης μάλιστα, μετέφερε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δικαστική διαμάχη: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει αντιδικία με την αδερφή του αλλά στα ασφαλιστικά μέτρα που συζητήθηκαν στις 22 Μαϊου στον Πειραιά, υπάρχει και ένας αντίδικος ακόμα. Είναι η Βασιλική Μαζωνάκη και μια εταιρία η οποία φέρει το όνομα της αδερφής του. Στην εταιρία είναι και ο Μαζωνάκης μέσα αλλά τις αποφάσεις όλα τις έχει η αδερφής του. Οπότε στρέφεται κατά του νομικού προσώπου και του φυσικού προσώπου», είπε αρχικά.

Σχετικά με το περιεχόμενο της αντιδικίας είπε: «Φαίνεται πως εντόπισε και θέλησε να το σταματήσει ότι γίνεται προσπάθεια να αλλάξει η νομική κατάσταση της εταιρίας. Αυτό το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλακη... Το αίτημα είναι να μην αλλάξει το νομικό αίτημα. Αν δεν συναινεί το άλλο μέλος που είναι μέτοχος πρέπει να πας στα δικαστήρια και να το ζητήσεις. Είναι το πρώτο που βρήκε για να κάνει την πρώτη κίνηση».

«Υπάρχουν και άλλες εταιρίες για τα καλλιτεχνικά του. Η εταιρία για την οποία έφτασαν στα δικαστήρια οι πληροφορίες λένε είναι για ένα ακίνητο που διαχειρίζονται οικογενειακά στην Μύκονο», αποκάλυψε στην συνέχεια.

Τι έγινε με το αίτημα προσωρινής δικαστικής διαταγής πριν από ένα μήνα; «Ένα μήνα πριν έγινε αίτημα προσωρινής διαταγής ενώπιον δικαστή αλλά δεν έγινε το αίτημα δεκτό».