Χρήστος Δάντης: Η πρώτη αντίδρασή του μετά τη δήλωση για τον ''φάλτσο'' Τριαντάφυλλο - Ο εκνευρισμός της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Τι απάντησε το ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα κόντρα θα λέγαμε πως άνοιξε ανάμεσα στον Χρήστο Δάντη και τον Τριαντάφυλλο μετά την ατάκα του πρώτου για τις φωνητικές ικανότητες του δεύτερου - αποκαλώντας τον δημόσια φάλτσο (δείτε εδώ το βίντεο).

Προφανώς και ο Τριαντάφυλλος μετά από αυτή τη δήλωση δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγος και έτσι τον είδαμε να απαντάει στον Χρήστο Δάντη σε τηλεοπτικές κάμερες και στούντιο, που περίμεναν την αντίδρασή του.

Η κάμερα του Breakfast at star συνάντησε τον Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο αεροδρόμιο με τον τραγουδιστή να μη θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα και την Ασημίνα να εκνευρίζεται στο άκουσμα του ονόματος του τραγουδιστή. Η αντίδραση του ζευγαριού προβλήθηκε την Παρασκευή 24/5.

Η πρώτη αντίδραση του Χρήστου Δάντη μετά τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

«Δεν θέλω να το συνεχίσω αυτό το πράγμα», είπε ο Χρήστος Δάντης.

Η πρώτη αντίδραση του Τριαντάφυλλου

Ο Τριαντάφυλλος αν και δεν διστάζει να απαντά δημόσια μέσα από τα social media του, αυτή τη φορά επέλεξε να μην κάνει δημιουργήσει πολύ ντόρο και έδωσε - αρχικά - την απάντησή του έμμεσα, μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσίευσε ένα βίντεο που τραγουδάει ο ίδιος, χωρίς επεξεργασία στην φωνή του.

«Λογικά κακοί είμαστε. Χωρίς επεξεργασίες, απλά πράγματα», έγραψε χαρακτηριστικά.