Έλενα Κρεμλίδου: Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών 2024 - Με maxi κόκκινη τουαλέτα μαζί με ''μυστήριο'' συνοδό

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε στις Κάννες ενόψει του 77ου Φεστιβάλ των Καννών με τη γνωστή Instagramer να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση κατά το πέρασμά της από το κόκκινο χαλί περιτριγυρισμένη από λαμπερά πρόσωπα.

Όσο για την ίδια φόρεσε μια κόκκινη στράπλες τουαλέτα από σατέν ύφασμα με ιδιαίτερη διαφάνεια κάτω από το μπούστο. Τα μαλλιά της ήταν ίσια χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα και τέλος το look της ολοκληρώθηκε με ένα χρυσό clutch.

Μέσα από αναρτήσεις που έκανε η Έλενα Κρεμλίδου στους λογαριασμούς της στα social media έδειξε στιγμές από το Φεστιβάλ με χαρακτηριστικό να είναι το βίντεο με εκείνη στα σκαλιά του κόκκινου χαλιού μαζί με έναν άντρα στο πλάι της.

Δείτε επίσης: Η Έλενα Κρεμλίδου σκέφτεται να κάνει Onlyfans: «Το κάνω ήδη στο instagram, γιατί να μην πληρώνομαι;»

Η εμφάνιση της Έλενας Κρεμλίδου στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών

«Το πρώτο μου κόκκινο χαλί στο 77ο Φεστιβάλ των Καννών», έγραψε η Έλενα Κρεμλίδου.


Οι 3 Ελληνίδες που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

Βίκυ Καγιά


Με εντυπωσιακό μαύρο στράπλες φόρεμα με ογκώδη ουρά, ντραπέ σχέδιο και μίνι μήκος διά χειρός Celia Kritharioti, η Βίκυ Καγιά απέδειξε για άλλη μία φορά την έμφυτη κομψότητά της και το εκλεπτυσμένο γούστο της. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε ιδανικά με λιτά πολύτιμα κοσμήματα και ψηλοτάκουνες γόβες.

Δούκισσα Νομικού


Ο ορισμός της φινετσάτης θηλυκότητας ήταν η Δούκισσα στη Γαλλική Ριβιέρα, με το εξαιρετικό μάξι cut-out φόρεμά της Celia Kritharioti, που ανέδειξε με τον πιο σικάτο τρόπο την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Στα highlights σημείωσε το εξαιρετικό μακιγιάζ του Παντελή Τουτουντζή.

Τόνια Σωτηροπούλου


Μαζί με τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια έδωσε το "παρών" στις Κάννες η Τόνια, αλλά, όπως ήταν απόλυτα λογικό, εκείνη εκλεψε τις εντυπώσεις. Με μάξι μεταλλιζέ φόρεμα Mi-Ro δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς!