Ελένη Μενεγάκη: «Έχει αλλάξει η Δέσποινα! Ειδικά όταν βγαίνεις από έναν γάμο, θέλεις...» - Το σχόλιο της για την ''καινούργια'' Βανδή

«Στην αρχή...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 24/5 ο Θέμης Γεωργαντάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη να σχολιάζει, πως μέσα από την εκπομπή του ''After Dark'' έχει αποσπάσει συνεντεύξεις και δηλώσεις από πολύ δημοφιλή πρόσωπα.

Η πρόσφατη συνέντευξη με τη Δέσποινα Βανδή αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα (δείτε εδώ τι απάντησε για το ενδεχόμενο γάμου της με τον Βασίλη Μπισμπίκη). Σχετικά λοιπόν με την άνεση της τραγουδίστριας, η οποία απάντησε ανοιχτά σε ό,τι ερωτήθηκε, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το γεγονός ότι παρατηρεί όλη αυτήν την αλλαγή στη στάση της τραγουδίστριας.

Μάλιστα η παρουσιάστρια στάθηκε και στο διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή - κάτι που γνωρίζει και η Μενεγάλη από προσωπική της εμπειρία - τονίζοντας πως πρόκειται από μόνο για μια τεράστια αλλαγή, το οποίο εν τέλει φαίνεται να έχει ανανεώσει κατά πολύ την τραγουδίστρια.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την αλλαγή της Δέσποινας Βανδή

Στην αρχή, μέχρι να το ξεπεράσεις αυτό, νιώθεις λίγο αυτό. ΚαταλαβαίνειςΕιδικά όταν βγαίνεις από έναν γάμο, θέλεις τον χρόνο σου για να αισθανθείς πιο χαλαρά και να μιλάς άνετα. Έχει αλλάξει η Δέσποινα Βανδή. Όλοι έχουμε αλλάξει, δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν 25 χρονών, αλίμονο και η Δέσποινα το ίδιο. Εγώ θα έλεγα ότι τη βλέπεις και πιο ευτυχισμένη. Όταν ένα από τα πράγματα της ζωής σου πάει ξεχωριστά καλά με έναν μαγικό τρόπο ξαφνικά γίνονται και τα υπόλοιπα. Το έχω προσέξει και με τη δική μου ζωή και με των άλλων», είπε η Ελένη Μενεγάκη.