Έλενα Χριστοπούλου: «Η Κατερίνα Καραβάτου είναι το βαρύ πυροβολικό της τηλεόρασης»

Της έπλεξε το εγκώμιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου. Η μάνατζερ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εντάσεις που δημιουργούνται κατά καιρούς στην ελληνική τηλεόραση, ενώ έκρινε και ορισμένες παρουσιάστριες που γνωρίζει προσωπικά.

«Με ενοχλεί η ένταση, ακόμα και σε μία παρέα. Μπορούμε να τα βρίσκουμε όλα πολύ ειρηνικά, απλά κι ανθρώπινα. Όταν ανοίγεις την τηλεόρασή σου να πιείς έναν καφέ ή να φας το πρωινό σου και να δεις τα θέματα που έχεις στην ημέρα σου, δεν μπορείς να ακούς φωνές τόσο πολύ πια. Καταλαβαίνω τη διαφωνία και τον τρόπο που μπορεί να μιλήσει ο καθένας, αλλά υπάρχει κι άλλος τρόπος να το δείξουμε αυτό», τόνισε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε επίσης: Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη! Έχω υπάρξει μεγάλο θύμα» - Οι σπόντες για το παρελθόν της & η σπάνια αναφορά στον σύντροφό της

Και συμπλήρωσε: «Έχω βρεθεί πολλές φορές σε αυτή τη θέση και καθημερινά βρίσκομαι, και δεν είμαι καλή με αυτά. Ακόμα κι όταν οδηγώ, αφήνω τον άλλον να προσπεράσει που θέλει να τρέξει για να μη δημιουργείται πρόβλημα».

Η Έλενα Χριστοπούλου για τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε στην παρουσίαση της Eurovision από τον Ζερόμ Καλούτα και τον Θανάση Αλευρά. «Δεν ήταν αυτό που θα περίμενα σε αυτή τη βραδιά. Αλλά όλοι έχουμε το λάθος στο τσεπάκι μας και είναι ωραίο να το παραδεχόμαστε για τους εαυτούς μας ή να το δικαιολογούμε στους άλλους. Το σίγουρο είναι ότι απόλαυσα πολύ περισσότερο τον Καπουτζίδη», τόνισε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά τις πληροφορίες που θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου να αναλαμβάνει το Power of Love, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε αινιγματικά. «Η Κατερίνα Καραβάτου είναι το βαρύ πυροβολικό της τηλεόρασης κι αυτό έχω να πω τώρα», δήλωσε λακωνικά, όπως επίσης δεν ανέφερε κάτι παραπάνω για το επαγγελματικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Μαρίας Ηλιάκη: «Την Ηλιάνα τη βλέπω παντού. Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, έχει αποδείξει ότι είναι άξια. Της εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι και να αποφασίσει».