Βασίλης Μπισμπίκης: Πανηγύρισε την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό της Euroleague – Δείτε φωτογραφίες

Ο ηθοποιός είναι φανατικός με το «Τριφύλλι»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στο Βερολίνο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Βασίλης Μπισμπίκης για να παρακολουθήσει τα ματς του Παναθηναϊκού, ομάδα που ο ηθοποιός ακολουθεί φανατικά από την εποχή που ήταν έφηβος. Η ομάδα των Πρασίνων αγωνίζεται στο Final Four της Euroleague και πριν από λίγη ώρα προκρίθηκε στον τελικό επικρατώντας της Φενέρ με 73-57.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πανηγύρισε τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, μαζί με χιλιάδες φίλους της ομάδας, που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας για να βρίσκονται δίπλα σε αυτή τη σημαντικό στιγμή του «Τριφυλλιού».

Βασίλης Μπισμπίκης Παναθηναϊκός

Πάντα δίπλα στον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Μπισμπίκης

Μόλις το πρωί της Παρασκευής αναχωρούσε από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ενώ μέσα στην ημέρα ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβασε διάφορα στιγμιότυπα από την παραμονή του εκεί με φίλους, αλλά και μέσα στο γήπεδο. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε.

Βασίλης Μπισμπίκης Παναθηναϊκός
Βασίλης Μπισμπίκης Παναθηναϊκός
Βασίλης Μπισμπίκης Παναθηναϊκός

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο πλευρό του Παναθηναϊκού. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν μέσα στο γήπεδο και στο πρώτο Ευρωπαϊκό που κατέκτησε η ομάδα του το 1996 στο Παρίσι. Για την ιστορία, αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον τελικό της Κυριακής, θα είναι το έβδομο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τότε ήταν μόλις 18 ετών. Ο ηθοποιός είχε ανεβάσει φωτογραφία στην οποία πόζαρε με μπλούζα που φέρει τα διακριτικά της αγαπημένης του ομάδας. «Το πρώτο ευρωπαϊκό», έγραφε ο Βασίλης Μπισμπίκης στo Insta Story του, τοποθετώντας χρονικά το στιγμιότυπο.

Βασίλης Μπισμπίκης Παναθηναϊκός

«Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ και δεν έχω παράσταση, κατά τ' άλλα πιο πιτσιρικάς ήμουν συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα Final 4, Ισραήλ, Βαρκελώνη, Παρίσι. Έχω πάει, με καράβι στο Ισραήλ. Στα άλλα με λεωφορείο. Η εκδρομή που πήγαμε στο Μπερσί για το ευρωπαϊκό, ήταν 15 μέρες γιατί πριν ήμασταν μία εβδομάδα Ολλανδία, που είχαμε κερδίσει 1-0 τον Άγιαξ. Ήμουν μέσα. Ήμασταν 15μερη εκδρομή. Με ένα πούλμαν είχαμε φύγει από Ελλάδα και καπάκι πήγαμε Μπερσί και παίρνουμε και το ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνεις τι τρέλα ήταν αυτή», είχε δηλώσει ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξη του, στην εκπομπή «Pick 'N Roll».