Την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης μετά τον χαμό που επικρατεί παντού στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τα οικογενειακά του. Συγκεκριμένα, όπως έχει μεταφερθεί μέσα από τις εκπομπές ο τραγουδιστής φέρεται να είναι στα δικαστήρια με την αδερφή του Βάσω Μαζωνάκη.

Mήλον της Έριδος φαίνεται πως είναι η εκμετάλλευση σπιτιού στην Μύκονο (δείτε βίντεο του εδώ). Τα δυο αδέρφια όπως κυκλοφορεί, έχουν ιδρύσει εταιρία εκμετάλλευσης ακινήτων, η οποία ήταν Περιορισμένης Ευθύνης και έγινε Μονοπρόσωπη. Μεταφέρθηκε, χωρίς να ερωτηθεί ο τραγουδιστής στο όνομα της αδερφής του. Από την πλευρά της η Βάσω ισχυρίζεται ότι ρωτήθηκε και έγινε με την σύμφωνη γνώμη του. Αυτό που διεκδικεί ωστόσο δικαστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι να ξαναγίνει Περιορισμένης Ευθύνης και να μπει ο ίδιος ξανά στην διαχείρισή της.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη μετά το χαμό

Κανείς από την οικογένεια μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετική, αφού όλα αυτά τα χρόνια ούτως η άλλως κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πολλοί ωστόσο περίμεναν την αντίδραση του Γιώργου Μαζωνάκη, η οποία ήρθε μέσω του Instagram, ωστόσο, δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι διαδικτυακοί του φίλοι. Ο τραγουδιστής φαίνεται πως κοιτάει τα θετικά της ζωή και έτσι δημοσίευσε την συνταγή του για σπανακόπιτα.

Δείτε επίσης: Προσπάθειες συμβιβασμού ανάμεσα στον τραγουδιστή και την αδελφή του, Βάσω

Πάρτε λοιπόν την συνταγή του:

«Η συνταγή του χρυσό δάχτυλου

  • Για τη Ζύμη
  • 200gr Αλεύρι Ολικής για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουτάλι της σούπας ξύδι
  • 100ml νερό
  • μια κουταλιά του γλυκού μέλι
  • λίγο ρίγανη

Για τη Γέμιση

  • 200gr σπανάκι
  • μισό ματσάκι άνηθο
  • μισό ματσάκι μαϊντανό
  • 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 ξερό κρεμμύδι μεγάλο ( κατά προτίμηση το άσπρο γιατί το κόκκινο έχει ζουμιά)
  • μισό κιλό φέτα βαρελίσια σκληρή
  • τσιγαρίζουμε παράλληλα τα κρεμμυδάκια μαζί με τον άνηθο και το μαϊντανό σε χαμηλή φωτιά χωρίς λάδι
  • δεν βάζουμε αλάτι γιατί έχει η φέτα
  • Βράζουμε το σπανάκι 5 λεπτά στο καυτό νερό
  • Στραγγίζουμε το σπανάκι σε πανί κατά προτίμηση.
  • Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι καθένας μπορεί να βάλει ότι χόρτα θέλει.
  • Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
  • Και πάμε την Αριθα μια βόλτα στο πάρκο
  • Αλευρώνουμε την επιφάνεια για να μην κολλάει η ζύμη έτσι ώστε να ανοίξουμε το φύλλο μας.
  • Το ζυμάρι το κόβουμε σε 6 τεμάχια ισόποσα.
  • Τα κάνουμε στρογγυλά σαν μπαλάκια και τα ανοίγουμε με το πλάστη μας.
  • Βάζουμε τη γέμιση και τυλίγουμε τη ζύμη σύμφωνα με το σχέδιο που θέλει ο καθένας, εμείς το κάναμε φιδάκι ο Διαμαντής.
  • Βάζουμε τη λαδόκολλα στο ταψί σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά ανάλογα με το ποσό κρουτς- κρουτς θέλετε να κάνει.

Απολαύστε και όχι καλή απόλαυση!»