Την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης μετά τον χαμό που επικρατεί παντού στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τα οικογενειακά του. Συγκεκριμένα, όπως έχει μεταφερθεί μέσα από τις εκπομπές ο τραγουδιστής φέρεται να είναι στα δικαστήρια με την αδερφή του Βάσω Μαζωνάκη.
Mήλον της Έριδος φαίνεται πως είναι η εκμετάλλευση σπιτιού στην Μύκονο (δείτε βίντεο του εδώ). Τα δυο αδέρφια όπως κυκλοφορεί, έχουν ιδρύσει εταιρία εκμετάλλευσης ακινήτων, η οποία ήταν Περιορισμένης Ευθύνης και έγινε Μονοπρόσωπη. Μεταφέρθηκε, χωρίς να ερωτηθεί ο τραγουδιστής στο όνομα της αδερφής του. Από την πλευρά της η Βάσω ισχυρίζεται ότι ρωτήθηκε και έγινε με την σύμφωνη γνώμη του. Αυτό που διεκδικεί ωστόσο δικαστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι να ξαναγίνει Περιορισμένης Ευθύνης και να μπει ο ίδιος ξανά στην διαχείρισή της.
Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη μετά το χαμό
Κανείς από την οικογένεια μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετική, αφού όλα αυτά τα χρόνια ούτως η άλλως κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Πολλοί ωστόσο περίμεναν την αντίδραση του Γιώργου Μαζωνάκη, η οποία ήρθε μέσω του Instagram, ωστόσο, δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι διαδικτυακοί του φίλοι. Ο τραγουδιστής φαίνεται πως κοιτάει τα θετικά της ζωή και έτσι δημοσίευσε την συνταγή του για σπανακόπιτα.
Δείτε επίσης: Προσπάθειες συμβιβασμού ανάμεσα στον τραγουδιστή και την αδελφή του, Βάσω
Πάρτε λοιπόν την συνταγή του:
«Η συνταγή του χρυσό δάχτυλου
- Για τη Ζύμη
- 200gr Αλεύρι Ολικής για όλες τις χρήσεις
- 1 κουτάλι της σούπας ξύδι
- 100ml νερό
- μια κουταλιά του γλυκού μέλι
- λίγο ρίγανη
Για τη Γέμιση
- 200gr σπανάκι
- μισό ματσάκι άνηθο
- μισό ματσάκι μαϊντανό
- 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 ξερό κρεμμύδι μεγάλο ( κατά προτίμηση το άσπρο γιατί το κόκκινο έχει ζουμιά)
- μισό κιλό φέτα βαρελίσια σκληρή
- τσιγαρίζουμε παράλληλα τα κρεμμυδάκια μαζί με τον άνηθο και το μαϊντανό σε χαμηλή φωτιά χωρίς λάδι
- δεν βάζουμε αλάτι γιατί έχει η φέτα
- Βράζουμε το σπανάκι 5 λεπτά στο καυτό νερό
- Στραγγίζουμε το σπανάκι σε πανί κατά προτίμηση.
- Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι καθένας μπορεί να βάλει ότι χόρτα θέλει.
- Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
- Και πάμε την Αριθα μια βόλτα στο πάρκο
- Αλευρώνουμε την επιφάνεια για να μην κολλάει η ζύμη έτσι ώστε να ανοίξουμε το φύλλο μας.
- Το ζυμάρι το κόβουμε σε 6 τεμάχια ισόποσα.
- Τα κάνουμε στρογγυλά σαν μπαλάκια και τα ανοίγουμε με το πλάστη μας.
- Βάζουμε τη γέμιση και τυλίγουμε τη ζύμη σύμφωνα με το σχέδιο που θέλει ο καθένας, εμείς το κάναμε φιδάκι ο Διαμαντής.
- Βάζουμε τη λαδόκολλα στο ταψί σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά ανάλογα με το ποσό κρουτς- κρουτς θέλετε να κάνει.
Απολαύστε και όχι καλή απόλαυση!»