Με απώλειες το Χαμογέλα και Πάλι: Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου - «Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι μαζί μας»

Ποιος λείπει από το πλατό;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με απώλειες το Χαμογέλα και Πάλι: Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου - «Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι μαζί μας»

Σχεδόν άδειο ήταν στην έναρξη το πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, καθώς πολλά πρόσωπα έλειπαν από τις θέσεις τους. Σχετική ανακοίνωση λοιπόν, έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία άνοιξε την εκπομπή φανερά ευδιάθετη και με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη της.

Όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια του MEGA στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, σήμερα 25/5 και αύριο 26/5 ένα μέλος της ομάδας της δεν θα βρεθεί κοντά τους καθώς έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Αυτή είναι η απώλεια του Χαμογέλα και Πάλι

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, ο οποίος βρίσκεται στην Γερμανία, καθώς ως Παναθηναϊκό πήγε να δει το Final 4 της Euroleague. Να σημειωθεί μάλιστα πως η ομάδα κέρδισε στα ημιτελικά και θα δώσει "μάχη" για την νίκη του κυπέλου την Κυριακή 26/5.

«Καλημέρα σε όλους. Είμαστε έτσι πιο μοναχικά σήμερα. Ο Νίκος Συρίγος δεν θα είναι μαζί μας αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί λείπει στα εξωτερικά. Καταλαβαίνετε... Άννα μου είσαι εσύ στην παρέα μας όπως πάντα», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε επίσης: «Είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός» - "Στάζει" μέλι με την ερωτική εξομολόγησή του Νίκου Συρίγου για την Ζουγανέλη