Χείμαρρος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Φαφλατά, νεόπλουτε, αμερικΛανε στη σκέψη»

Η οργισμένη ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του NBA player

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μια οργισμένη ανάρτηση κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο δημοσιογράφος ξέσπασε εναντίον του εξαιτίας δήλωσης που έκανε σχετικά με την αφορά ομάδας μπάσκετ στην Ελλάδα.

Αυτή είναι η δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό, γιατί μου την έχουν κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές. Αλλά σίγουρα αν γύρναγα ποτέ, θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα. Όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Γιατί τώρα να έλθω στα 38 μου σ’ αυτούς; Και όπου και να είναι ο Φιλαθλητικός θα τον ανεβάσω στην Α1 ή θα αγοράσω μια ομάδα! Άμα μας την πουλήσει. Αν μας την πουλήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος, θα αγοράσω μια ομάδα», ακούγεται να λέει ο σταρ του μπάσκετ στους δημοσιογράφους.

Η ανάρτηση - απάντηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης λοιπόν, πήρε με κακό μάτι τις δηλώσεις αυτές του Γιάννη Αντετοκούνμπο με αποτέλεσμα να μιλήσει με σκληρά λόγια εναντίον του.

«Αγαπητέ Γιάννη μας.
Ο #Ολυμπιακός και ο #Παναθηναικός είναι ιδέες στην Ελλάδα ΜΑΣ, όπως είναι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.
Αυτές οι ιδέες αγαπητέ νεόπλουτε, προικισμένε παιχταρά, ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ!

Όχι γιατί υπάρχουν αρκετοί «ολιγάρχες» στην Ελλάδα μας που έχουν πιο πολλά χρήματα απο σένα, όχι γιατί τα χρήματα τους είναι προιόν αρκετών χρόνων στις επιχειρήσεις και οχι 4-5 χρόνων στον επαγγελματικό αθλητισμό, μήτε γιατί «μπαίνουν μέσα» από το «ψώνιο» τους, οπότε μην το βλέπεις ως επένδυση!

Κυρίως διότι αγαπητέ Γιάννη μας, οι αξίες δεν ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στη χώρα μας, όπως στην Αμερική που ζεις και για να αγοράσεις Ολυμπιακό ή Παναθηναικό πρέπει πριν τα φράγκα να έχεις την ολυμπιακή ή παναθηναική ΨΥΧΗ, φαφλατά, νεόπλουτε, αμετροεπή, αμερικΛανε στη σκέψη, παιχταρά ΜΑΣ», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του ο δημοσιογράφος.

Να σημειώσουνε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζει χλιδάτο γάμο σε ελληνικό νησί.