Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα και στην έκκληση του - «Ξέχασε το όνομα μου; Αλήθεια; Βρεθήκαμε σε εκδήλωση και...»

Τα γέλια στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα και στην έκκληση του  - «Ξέχασε το όνομα μου; Αλήθεια; Βρεθήκαμε σε εκδήλωση και...»

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα σήμερα Σάββατο 25/5 μέσα από το Χαμογέλα και Πάλι, στην έκκληση που έκανε σε άλλες εκπομπές να μην παίζουν θέματα που αφορούν τον πρόσωπό του. Η παρουσιάστρια με χιούμορ αποκάλυψε και την συνάντηση που είχαν.

Η δήλωση της Χρηστίδου για τον Λιάγκα

«Ξέχασε το όνομα μου; Αλήθεια τώρα; Όταν παίζει θέματα για εμένα γιατί το θυμάται μια χαρά; Όταν παίζει την φάτσα μου και παίζει για θέματα δικά μου; Δηλαδή ποια είναι ποια είναι; Πως την είπαμε;», ανέφερε αρχικά γελώντας η παρουσιάστρια.

«Ζήτησε να μην τον παίζουμε; Δηλαδή αυτός, όλους αυτούς που παίζει, τους παίρνει τηλέφωνο και τους ρωτάει; Τους ρωτάει αν μπορεί να παίξει ένα θέμα που τους αφορά; Αναρωτιέμαι. Την ίδια δουλειά κάνουμε. Ίδιο περιεχόμενο. Άρα μπορούμε κι εμείς να πούμε "μη μας παίζετε" και θα το κάνουν; Κάνουμε το ίδιο πράγμα, τις ίδιες εκπομπές. Πως γίνεται να πιστεύει ότι αυτός μπορεί να το κάνει και εμείς όχι;», είπε στην συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και αποκάλυψε: «Έχουμε βγάλει ποτέ κάποιον να βρίσει τον Λιάγκα; Μόνοι μας λέμε ό,τι λέμε. Θέλω να πω ότι όταν βρεθήκαμε σε κοινωνική εκδήλωση, μια χαρά μιλήσαμε. Εντάξει, δε ξετρελάθηκε κιόλας να αρχίσει να χοροπηδάει. Εγώ πήγα πάρα πολύ χαρούμενη να του μιλήσω, θυμόταν εκεί πως με λένε. Δε μου γύρισε την πλάτη, ήταν ευγενέστατος, κύριος».

Το σχόλιο της για την κόντρα του με την Τσιμτσιλή

«Εμένα δεν μου άρεσε το έρχομαι να διαψεύσω ένα ρεπορτάζ ονομαστικά. Πιστεύω ότι είναι αντιδεοντολογικό να το κάνεις αυτό. Είναι πιο σωστό να πεις ότι θα σας μιλήσω εγώ για το δικό μου ρεπορτάζ. Δεν είναι ωραίο μεταξύ μας να λέμε πάμε να πιάσουμε το ρεπορτάζ του Νίκου, του Κώστα, του Γιώργου και να πούμε ότι είναι ψέματα και ότι δεν ισχύει. Δεν χρειάζεται να λες η κυρά Σταματίνα, δεν είναι ωραίο, είναι αντιδεοντολογικό, δεν είναι κομψό», σχολίασε για το ρεπορτάζ που έκανε Λιάγκα - Τσιμτσιλή να εξαπολύσουν σπόντες στον αέρα των εκπομπών τους.