Ελένη Μενεγάκη: Το υπονοούμενο για τις εμφανίσεις της στο πλατό του Mega - Τα είπε όλα με τη νέα της ανάρτηση

Μοιράστηκε την αλήθεια της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δεν περνάει ημέρα πλέον για την Ελένη Μενεγάκη χωρίς να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Πολλοί κάνουν λόγο για νέα συνήθεια της παρουσιάστριας και άλλοι για έναν τρόπο με τον οποίο περνάει τα μηνύματά της.

Εάν κρίνουμε από το post που έκανε το πρωινό του Σαββάτου 25/5, τότε θα λέγαμε πως η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκτήσει μια διαφορετική επικοινωνία με το κοινό της με την ίδια να αφήνει υπονοούμενα για τη διάθεσή και τα σχέδια της.

Στη νέα selfie της παρουσιάστριας τη βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ - κάτι που το συνηθίζει τελευταία - ξαπλωμένη στο κρεβάτι του σπιτιού της. Η ίδια μάλιστα αναφέρεται στις αλλαγές που παρατηρεί στον εαυτό της μεταξύ σπιτιού και δουλειάς.

Θα έλεγε κανείς, πως η Ελένη Μενεγάλη αναφέρεται στο κομμάτι του μακιγιάζ και της περιποίησης μιας και στην εκπομπή της στο Mega είναι πάντα εντυπωσιακά βαμμένη, ντυμένη και χτενισμένη ενώ όταν χαλαρώνει σπίτι της είναι πιο λιτή (δείτε την εδώ να παίρνει το πρωινό στο μπαλκόνι της).

Μια άλλη ανάγνωση για τη λεζάντα στο παρακάτω post θα μπορούσε να είναι το κομμάτι της ψυχολογίας της παρουσιάστριας. Εν ολίγοις, ίσως εννοεί ότι πλέον η ίδια αισθάνεται πολύ διαφορετικά στην ασφάλεια του σπιτιού της σε σχέση με το στούντιο της εκπομπής της.

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στο instagram

«Άλλη στην δουλειά … άλλη στο σπίτι ! Καλημέρα», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.


Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η Ελένη Μενεγάλη είχε αφήσει το υπονοούμενο της στην εκπομπή της σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και την επικείμενη αποχώρησή της από το Mega.

  • Ελένη Μενεγάκη: Τι μου κάνεις; Τρίβεις; Σου είπα ότι έχει μουδιάσει το χέρι μου;
  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: Κάτσε, γιατί έρχονται δύσκολοι μήνες. Κάτσε να πιάσω, για γούρι… Γιατί έρχονται δύσκολοι μήνες διαπραγματεύσεων.
  • Ελένη Μενεγάκη: Πιάστε, πιάστε! (δείτε εδώ το βίντεο).