Δέσποινα Βανδή: Βραδινή βόλτα με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη - Περπατούσαν με ψηλοτάκουνα στο κέντρο της Αθήνας

Κομψές και εντυπωσιακές!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η σχέση της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη είναι πολύ καλή και μάλιστα όσο τα χρόνια περνούν βλέπουμε τις δύο γυναίκες να έρχονται ακόμα πιο κοντά και να κάνουν κοινά πράγματα παρέα.

Αυτό το διάστημα η κόρη της Βανδή βρίσκεται στην Ελλάδα μιας και τα τελευταία δύο χρόνια η Μελίνα είναι φοιτήτρια και έτσι ζει στην Αγγλία, όπου και κάνει σπουδές σχετικές με το θέατρο.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής 24/5 μαμά και κόρη έκαναν μια κοινή έξοδο και πιο συγκεκριμένα παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση ''Reunion'' στο θέατρο Παλλάς. Μεταξύ πολλών, ταλαντούχων ηθοποιών, στην παράσταση παίζει και ο καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή, Αργύρης Αγγέλου.

Ο ίδιος λοιπόν έκανε γνωστή την έξοδο της Μελίνας Νικολαΐδη μαζί με τη μητέρα της μέσα από την ανάρτηση, που έκανε στο instagram ποζάροντας όλοι μαζί σε πολύ καλή διάθεση σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Δείτε επίσης: Το δώρο που έκαναν τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή στη μητέρα τους και τη συγκίνησαν

Η κοινή έξοδος της Μελίνας Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή

«Μετά το τέλος της παράστασης χαρούμενος, μ ένα χαμόγελο μέχρι τ' αφτιά , για ολα τα δώρα που μου φέρνει η ζωή! Και φίλους αγαπημένους που ηρθαν απόψε με την πιο θετική τους ενέργεια! Νομίζω θα κάνει μερες να φύγει το χαμόγελο...», έγραψε ο Αργύρης Αγγέλου.


Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη σχέση με την κόρη της αλλά και για τη μεγάλη ανησυχία της: «Με το που γεννάω τη Μελίνα ήταν εντελώς διαφορετικά. Δεν με αφορούσε αυτό που συνέβαινα. 12 μέρες στη Νέα Υόρκη έκλαιγα κάθε μέρα μην τυχόν και βγάλει η Μελίνα δόντι. Ήμουν αρκετά μεγάλη για να κάνω διεθνή επιτυχία τότε.

Το Γεια έκανε διεθνή επιτυχία, το έχω κρατήσει για τα παιδιά μου. Κάναμε κάποιες προσπάθειες με τον Φοίβο για διεθνή καριέρα με άλλα τραγούδια, αλλά εμένα εκείνη τη στιγμή με τη γέννηση του παιδιού μου - και μετά του Γιώργου μου - δεν με αφορούσε και γιατί 30 plus δεν κάνεις καριέρα στο εξωτερικό και συναισθηματικά ήμουν αλλού. Δεν με αφορούσε, ήταν τα παιδιά μου. Βίωσα όλη την σκληρότητα του promo, είναι πολύ αγριευτικό και καταλαβαίνω γιατί τρελαίνονται οι super star. Δεν έχεις ζωή. Αν συνέβαινε στα 25 μου θα ήταν διαφορετικά» (δείτε εδώ το βίντεο και όλη τη συνέντευξη).