Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με μίνι φλοράλ φόρεμα στην αποφοίτηση του γιου της - Η τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Γιάννη

Στην αγκαλιά της μαμάς του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
stam_tsimtsili - instagram
stam_tsimtsili - instagram

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα έζησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα μέλη της οικογένειάς της το Σάββατο 25/5, καθώς ο γιος της, Γιάννης Σοφός ολοκλήρωσε τη φοίτησή του στο νηπιαγωγείο και έτσι έφτασε η ημέρα της αποφοίτησής του.

Από τον Σεπτέμβρη λοιπόν ο γιος της παρουσιάστριας θα πηγαίνει στο μεγάλο σχολείο - ανοίγοντας τα φτερά του στην πρώτη δημοτικού. Οι στιγμές αυτές είναι πολύ φυσικό να συγκινούν την Σταματίνα Τσιμτσιλή μιας και το παιδί της μεγαλώνει.

Μέσα από αναρτήσεις που έκανε η παρουσιάστρια το Σάββατο 25/5 στο instagram μας έδειξε το σύνολο της αλλά και μια τρυφερή αγκαλιά με τον μικρό Γιάννη. Φλοράλ, μίνι φόρεμα επέλεξε λοιπόν να φορέσει η παρουσιάστρια με παντόφλες σε ταμπά χρώμα (δείτε εδώ την εντυπωσιακή τούρτα στα γενέθλια του μικρού Γιάννη).

Ο Γιαννάκης έκλεψε και εκείνος την παράσταση την ημέρα της αποφοίτησής του από το νηπιαγωγείο φορώντας λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι! Το πρόσωπο του είναι γνωστό, πως προστατεύεται από την οικογένειά του, όπως συμβαίνει και με τις δύο μεγαλύτερες αδερφές του.

Οι φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την αποφοίτηση του γιου της

«Αποφοίτηση νηπιαγωγείου», έγραψε η Σαταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Αποφοίτηση
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Γιος

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε εξομολογηθεί πριν από λίγο καιρό στο Happy Day για τις άτυχες εγκυμοσύνες, που είχε στο παρελθόν δίνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα καθώς πλέον χαίρεται την υπέροχη οικογένειά της: «Θέλω να σας πω ότι γνωρίζαμε τότε για την πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά περιμέναμε να περάσει ένα διάστημα για να την κουβεντιάσουμε και να κάνουμε και μία ωραία συνέντευξη και όταν έχασε το μωράκι της είχαμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ.

Θέλω να σας πω ότι μου έχει συμβεί και εμένα και μάλιστα δύο φορές. Το είχα μοιραστεί μαζί σας. Είναι σύνηθες. Είναι σημείο των καιρών; Το μαθαίνουμε πια και το καταλαβαίνουμε ενώ ίσως κάποτε δεν το καταλαβαίναμε και δεν μαθαίναμε τι συμβαίνει; Πάντως μη στενοχωριέστε κορίτσια και αγόρια. Είναι επιλογή της φύσης να μην έρθει ένα μωράκι στη ζωή. Θα το κοιτάτε από την θετική πλευρά, ότι μαζί με τον άνθρωπο σας μπορείτε να κάνετε μωράκι και θα συμβεί...».