Έλενα Χαραλαμπούδη: "Λύγισε" στο πλατό του Μπαμπά-δες - «Τον έχω χάσει εδώ και έναν χρόνο, ενάμιση, δύο..»

Η απώλεια που ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Χαραλαμπούδη:

Η Έλενα Χαραλαμπούδη μια από τις πιο viral μαμάδες των social media, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μπαμπά-δες της ΕΡΤ, όπου μίλησε τόσο για το προφίλ της όπου δείχνει με χιουμοριστικό τρόπο τις δυσκολίες που βιώνει κάθε μαμά, ενώ αναφέρθηκε και στη δική της ζωή.

«Στην αρχή της σχέσης μας, οι φίλες μου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως ταιριάξαμε. Ακόμα και όταν έμεινα έγκυος, η μαμά μου ήταν σε φάση "Είσαι σίγουρη; Είσαι εντάξει με αυτό;". Τους φάνηκε πολύ παράξενο το γεγονός ότι ο Λάζαρος ήταν, Λάζαρο με τον οποίο μετράνε πολλά χρόνια σχέσης και συγκεκριμένα σχεδόν 9.

Η ερώτηση που έκανε να "λυγίσει" η Έλενα Χαραλαμπούδη

Τότε ο Τάσο Ιορδανίδης την ρώτησε αν ο σύντροφος της της θύμισε τον μπαμπά της...

«Αχ τώρα, τι μου κάνεις! Η αλήθεια είναι ότι ο μπαμπάς μου ήταν ένας πάρα πολύ σταθερός χαρακτήρας. πολύ αερικό με μια άλλη οπτική αλλά ήταν ένας πάρα πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Τον έχω χάσει εδώ και έναν χρόνο, ενάμιση, δύο… Δεν ξέρω, έχω σταματήσει να μετράω. Οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί και οι δύο, ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πάρει αυτή την ανατροφή. Ναι, ο Λάζαρος έχει πάρα πολλά στοιχεία από τον μπαμπά μου και τα καλά του και τα άσχημα του. Δηλαδή μου τον θυμίζει σε πάρα πολλά πράγματα, κυρίως σε αυτόν τον αυθορμητισμό του» εξομολογήθηκε η Έλενα Χαραλαμπούδη στο πλατό της εκπομπής Μπαμπά-δες και στον αέρα της ΕΡΤ (δείτε και την συνέντευξη της Αντιγόνης Κουλουκάκου στην εκπομπή).