Βίκυ Καγιά: «Αν αισθάνεται...» - Η απάντηση στην αιχμηρή δήλωση της Άννας Χατζησοφιά για την υποψηφιότητα της στα κινηματογραφικά βραβεία

Έδειξε ανωτερότητα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: «Αν αισθάνεται...» - Η απάντηση στην αιχμηρή δήλωση της Άννας Χατζησοφιά για την υποψηφιότητα της στα κινηματογραφικά βραβεία

Η Βίκυ Καγια είναι υποψήφια στα ελληνικά κινηματογραφικά βραβεία για τον Α’ Γυναικείο Ρόλο για την συμμετοχή της στην ταινία «Πολύδροσο» (που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο) του Αλέξανδρου Βούλγαρη, που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Αυτή η εξέλιξη λοιπόν φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στην Άννα Χατζησοφιά, που είναι καταξιωμένη σεναριογράφος και γνωστή για τις επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση, όπως το «Κωνσταντίνου κι Ελένης» και το «Καφέ της Χαράς». Η ίδια ξέσπασε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook. Όπως τόνισε, είναι παράλογο μία πρωτοεμφανιζόμενη να βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με μία επαγγελματία ηθοποιό, όπως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη - δείτε την ανάρτηση που έκανε.

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Άννα Χατζησοφιά

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Βίκυ Καγιά και την ρώτησαν για την συγκεκριμένη ανάρτηση. Το μοντέλο λοιπόν, δεν δίστασε να απαντήσει.

«Δεν την πήρα ακριβώς εγώ την απόφαση να βρεθώ στο ρόλο του ηθοποιού. Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης την πήρε. Χαίρομαι πολύ που το έκανε αυτό, ήταν μια βαθιά βιωματική εμπειρία που απόλαυσα, πήγε πολύ καλά η ταινία και χαίρομαι που αρέσει και στον κόσμο και είναι υποψήφια και για πολλά βραβεία. Όχι μόνο είμαι υποψήφια με μια υπέροχη ταινία που δημιούργησε ο Αλέξανδρος Βούλγαρης, αλλά νιώθω και δέος για όλες αυτές τις γυναίκες που είναι συνυποψήφιες.

Αν η Άννα Χατζησοφιά αισθάνεται έτσι, είναι απόλυτα σεβαστό να το γράφει. Γιατί όχι; Δεν είναι ακριβώς αρνητικό σχόλιο, είναι αυτό που αισθάνεται και το πιστεύει. Η Ελληνική ακαδημία θεάτρου με ψήφισε γι’ αυτόν τον ρόλο, δεν ξέρω πως έγινε όμως έχει απόλυτο δίκιο να το αισθάνεται αυτό η Άννα Χατζησοφιά, γιατί όχι;» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Σε άλλα σημεία ανέφερε πως δεν θα βρίσκεται του χρόνου στον ΣΚΑΙ.