Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Μου είπε "βγαίνει χθες η ελιά"! Ένα μήνα μετά την αφαίρεση μου λέει...»

Συγκλονίζει με την αποκάλυψη της για το μελάνωμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Μου είπε

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για την ζωή της μας, όπου μίλησε για το μελάνωμα που ανακάλυψε ο δερματολόγος της, όταν πήγε στο ιατρείο του για να πάρει αντιβίωση για την ακμή της. Τελικά δυο ημέρες μετά αφαίρεσε μια επικίνδυνη ελιά....

Όπως αποκάλυψε με το που άκουσε πως η ελιά αυτή "πρέπει να βγει χθες" τρομοκρατήθηκε, αφού άλλη ελιά ήθελε να ελέγξει καθώς την θεωρούσε ύποπτη.

Η αποκάλυψη της Μαριαγάπης Ξυπολιά

«Πήγα στον δερματολόγο μου, μου είπε "βγαίνει χθες". Δεν είχα ιδέα. Για άλλο πράγμα πήγα και αλλού κατέληξα. Πήγα στον δερματολόγο για την ακμή μου γιατί ήθελε να ξεκινήσω μια θεραπεία με αντιβίωση και είπα να κάνουμε ένα τσεκ απ στις ελίτσες. Ήταν στην πλάτη η ελιά. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές ελιές. Πήγα για μια άλλη που φαινόταν λίγο επικίνδυνη εν τέλει ήταν καλά αλλά αυτή μου λέει φεύγει χθες. Είχα ψάξει λιγάκι μόνη μου την επικινδυνότητα, είχα δει ότι κάποιες ελιές που είναι ανομοιόμορφες και άλλο χρώμα, μπορεί να προκαλέσουν κάποιο θέμα. Οπότε λέω αυτή μου φαίνεται ύποπτη. Δεν ήταν αυτή, οπότε όταν μου έιπε βγαίνει χθες αυτό το πράγμα φοβήθηκα πάρα πολύ.

Έγινε η αφαίρεση δύο μέρες μετά τη διάγνωση και περίπου έναν μήνα μετά, μου λέει ο γιατρός ότι "πάλι καλά που την βγάλαμε". Έγινε βιοψία και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μου λέει "Μαριαγάπη το γλιτώσαμε". Στην ουσία στο μόντελινγκ το μαύρισμα μας το απαγορεύουν οπότε και εγώ έτσι κι αλλιώς δεν καθόμουν πολύ στον ήλιο. Πλέον το 50 spf μπήκε για τα καλά στη ζωή μου. Ήμουν ένα παιδί που μαύριζα πολύ εύκολα», εξομολογήθηκε η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Μάλιστα, η Μαριαγάπη έχει δημοσιεύσει και φωτογραφία με το σημάδι που έχει πλέον στην πλάτη της.