Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα τρυφερά τετ α τετ με τον Κώστα Πηλαδάκη ενώ τους τραβούσε η κάμερα - Τα "έσπασαν" στα μπουζούκια

Έτσι έσβησαν μια και καλή τις φήμες περί χωρισμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Οι φήμες πως Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης ξεκίνησαν μετά και την τελευταία αναβολή του γάμου τους. Την ανακοίνωση είχε κάνει η ίδια η ηθοποιός σε δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους εξηγώντας παράλληλα το λόγο που πάρθηκε από κοινού αυτή η απόφαση (δείτε τις δηλώσεις της). Μάλιστα, δεν δίσταζε να απαντήσει στις φήμες αυτές ξεσπώντας μάλιστα καθώς δεν ίσχυαν.

«Και δεύτερο όνομα να είσαι, υπάρχει ένα stalking σε ό,τι αφορά το θέμα της σχέσης. Το έχω βιώσει πάρα πολύ έντονα το συγκεκριμένο κομμάτι. Επειδή λέει αν υπάρχει ένας stalker της Αθηνάς Οικονομάκου... Καλώς ή κακώς είναι ένα δημόσιο πρόσωπο, μια πασίγνωστη ηθοποιός, και ακόμη και ονόματα που δεν είναι τόσο γνωστά, δέχονται "επίθεση" και τους κυνηγάνε παντού να μάθουν τι γίνεται στη σχέση τους και αν χώρισαν κλπ. Πολύ τρανό παράδειγμα είναι η δική που υπόθεση που δεν έχω χωρίσει ποτέ και με έχουν χωρίζει 48 φορές», έχει πει.

Με αυτό τον τρόπο Παναγιωτακοπούλου - Πηλαδάκη έσβησαν όλες τις φήμες χωρισμού

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα μπουζούκια και έδειχναν τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλο κατά την διάρκεια της εξόδου τους. Το ζευγάρι παρά τις κάμερες που τους φωτογράφιζαν είχαν πολλά τρυφερά τετ α τετ με τον επιχειρηματία να μην αφήνει από την αγκαλιά του την σύντροφό του.

Η ηθοποιός που συμμετέχει φέτος στο J2US έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα στο λαχανί σύνολό της. Επέλεξε να φορέσει ένα αέρινο κοστούμι το οποίο της πήγαινε πάρα πολύ.

Δείτε επίσης: «Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου πολλές φορές! Αν χρειαστεί θα...» - Η αποκάλυψη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για την προσωπική της ζωή

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Κώστας Πηλαδάκης

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Κώστας Πηλαδάκης