Μαρία Μπακοδήμου: Ενοχλημένη με δήλωση του Light - «Είναι αλλού νυχτωμένος! Δηλαδή μια παρουσιάστρια θα...»

Τι είπε στον αέρα του Γειά σου;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: Ενοχλημένη με δήλωση του Light - «Είναι αλλού νυχτωμένος! Δηλαδή μια παρουσιάστρια θα...»

Ενοχλημένη φάνηκε να είναι η Μαρία Μπακοδήμου με τον Light έπειτα από δηλώσεις που έκανε σε εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube. Ο ράπερ συγκεκριμένα, δήλωσε πως δεν έχει ανάγκη της εκπομπής για να προβληθεί, κράζοντας παράλληλα τον Ανδρέα Μικούτσικο ενώ έκανε αναφορά και στις παρουσιάστριες.

«Δεν είμαι τηλεπαρουσιάστρια, είμαι ραπερ, δε γίνεται να με κοπανήσεις και να έρθω έτσι να κάτσω δίπλα έτσι.. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση να περπατήσω στο stage και να του δώσω μπουνιά. Δεν είναι κουλτούρα δική μας. Φοβάμαι να πω το κλισέ, "δεν είναι και λίγο αντρικό". Δε λέω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά δεν είναι και λίγο αντρικό; Τι είμαι; Ο Χριστός; Θα με βαρέσεις και θα γυρίσω το μάγουλο να του πω "βάρα κι από εδώ;"», είπε μεταξύ άλλων.

Η αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου στην δήλωση του Light

«Επειδή δεν άκουσα καλά, είπε, “δεν είμαι παρουσιάστρια για να φάω ξύλο και να κάτσω”; Δηλαδή, μια παρουσιάστρια θα πήγαινε κάπου, θα ήταν κάποιος βίαιος απέναντί της ή προσβλητικός και θα καθόταν; Τι είναι η παρουσιάστριες; Δε κατάλαβα πως τις έχει στο μυαλό του. Ότι είναι οι άνθρωποι που θα ανεχτούν τα πάντα φτάνει να κάτσουν σε μια θέση και να στραφεί μια κάμερα επάνω τους;

Είναι αλλού νυχτωμένος κι ας τον λένε Light. Τίτλος... Αυτό που είπε είναι ότι οι ράπερς είναι μάγκες, και όποιος τους πειράξει δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Όχι, όλοι είναι μάγκες όταν θέλουν» είπε η Μαρία Μπακοδήμου ενοχλημένη αλλά παράλληλα με χαμόγελο.