Χριστίνα Μπόμπα: Τα παιχνίδια την άμμο με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα (Φωτογραφία)

Τα παιχνίδια στην άμμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο καιρός έχει ζεστάνει για τα καλά και έτσι πολύς κόσμος απολαμβάνει την παραλία, ενώ οι πιο τολμηροί τη θάλασσα. Έτσι λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα πήρε την απόφαση να πάρει τις κορούλες της και να πάνε να παίξουν στην άμμο.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παιχνίδια με την Αριάνα και την Φιλίπα στην άμμο με τα κουβαδάκια τους.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα από την παραλία

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από βόλτες τους μαζί με τις μικρές και τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και μέσα από το σπίτι τους που όπως θα δείτε είναι συγκλονιστικό - δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του.

Χριστίνα Μπόμπα κόρη

Τι απαγορεύουν στις κόρες τους;

Σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε και στις δίδυμες κόρες, Αριάνα και Φιλίππα, τις οποίες έχει αποκτήσει με την Χριστίνα Μπόμπα.

«Με βλέπεις για αυστηρό τύπο; Θα μπορούσα εγώ να είμαι ο αυστηρός; Η Χριστίνα είναι αυστηρή με τα βίντεο, να μην περνάνε τα κορίτσια πολύ χρόνο στις οθόνες, και με το να τρώνε υγιεινά. Καμιά φορά, αν με δει να τις βάζω βίντεο, με ρωτάει γιατί; Ευτυχώς είμαστε από αυτά τα βαρετά σπίτια με τα υγιεινά φαγητά, αποφεύγουμε όλοι τη σοκολάτα. Η αλήθεια όμως είναι ότι, αν δώσεις ένα παγωτό σε ένα παιδάκι, σε κοιτάζουν ενθουσιασμένα και αυτό για τους γονείς είναι μεγάλη χαρά. Οπότε τρώνε και τα γλυκάκια τους», αποκάλυψε δείτε το βίντεο.