Άντζελα Δημητρίου: «Δεν με ενοχλεί καθόλου που...» - Οι τρυφερές δηλώσεις για την κόρη της και την οικογένειά τους

Μίλησε και για τη βάφτιση της εγγονής της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 26/5 με την γνωστή τραγουδίστρια να μιλάει για τα επαγγελματικά της πλάνα, την απώλεια της μητέρας της αλλά και για τη σχέση με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Τα φώτα της δημοσιότητας ήταν ιδιαίτερα στραμμένα πάνω στην τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα με την Άντζελα Δημητρίου να τονίζει, πως δεν ενοχλήθηκε από αυτό, καθώς κατανοεί τη δουλειά όσων εργάζονται στα Μέσα.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε για την επικείμενη βάφτιση της εγγονής της, η οποία θα πάρει και το όνομά της και τέλος ανέφερε πως η σχέση με την κόρη της και όλη την οικογένειά είναι πολύ καλή!

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: «Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου» - Συγκινημένη με την εξομολόγηση για την εγγονή της

Οι δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για τη σχέση της με την Όλγα Κιουρτσάκη

«Δεν με ενοχλεί καθόλου που βγήκε στη δημοσιότητα το συμβάν με την κόρη μου, αυτή είναι η δουλειά τους και αυτό πρέπει να κάνουν. Αν δεν ασχοληθούν με εμένα και άλλους καλλιτέχνες τι θα κάνουν; Το μωρό της κόρης μου θα το βαφτίσουμε με όλες τις δόξες και τιμές, θα είναι ένα μωρό τυχερό. Έχω να σας πω ότι είναι όλα τέλεια με την οικογένειά μου», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Η Άντζελα Δημητρίου πριν από λίγες ημέρες δήλωσε «Πρωινό Σουσού» για την κόρη της: «Έχω χώρο στην καρδιά μου για την εγγόνα μου, την κόρη μου και τον αδερφό μου, αυτοί που μου έχουν μείνει από την οικογένειά μου. Είναι όλα μια χαρά, μην ξεχνάς ότι ένα παιδί πάντα μετανιώνει και θέλει τη μάνα του. Άρα λοιπόν αφού η κόρη μου με αγαπάει και την αγαπάω πάρα πολύ, σίγουρα ένα πλασματάκι που μας ήρθε στην οικογένεια πρέπει να το αγαπάμε, να το αγκαλιάσουμε, να το φροντίσουμε, όσο μπορούμε»

«Δεν συζητήσαμε τίποτα με την κόρη μου, πλέον έχει αλλάξει γιατί έχει γίνει μια πολύ γλυκιά μανούλα και μόλις άκουσε και τη λέξη “μαμά” από την μπέμπα μας, εκεί άρχισε να καταλαβαίνει πάρα πολλά πράγματα. Όταν δεν είσαι μάνα δεν μπορείς να καταλάβεις το μέγιστο. Τώρα είμαστε όπως παλιά, έρχεται πάνω στο σπίτι μου φέρνει το μωρό, όλα καλά, μην ανησυχείτε! Θέλω να είναι αληθινή η αγάπη, δεν εξαγοράζεται» (δείτε εδώ το βίντεο και τη συνέχεια).