Happy Day: «Αν και Ολυμπιακός...» - Χοροπηδούσαν με τις φανέλες και τα κασκόλ του Παναθηναϊκού για το 7ο αστέρι

Τα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον ύμνο της πράσινης ομάδας να παίζει από πίσω

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Happy Day: «Αν και Ολυμπιακός...» - Χοροπηδούσαν με τις φανέλες και τα κασκόλ του Παναθηναϊκού για το 7ο αστέρι

Το βράδυ της Κυριακής 26/5 η ομάδα του Παναθηναϊκού κέρδισε το 7ο κύπελλο του Ευρωπαϊκού, ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης και ολόκληρη η Ελλάδα βγήκε στους δρόμους και πανηγύριζε μέχρι τα ξημερώματα (δείτε εδώ τη στιγμή που ο Ανδρέας Μικρούτσικος διέκοψε το live του Tv Queen και χοροπηδούσε από την χαρά του μόλις έμαθε τα νέα). Η έναρξη του Happy Day, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 27/5, δεν θα μπορούσε να μην είναι αφιερωμένη σε αυτή τη νίκη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, συγκεκριμένα, αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές της θέλησε να πει μερικά λόγια για το ευχάριστο αυτό γεγονός, με τον ύμνο της ομάδας να παίζει παράλληλα. Τότε, οι συνεργάτες της μπούκαραν στο πλατό, φορώντας τις φανέλες και τα κασκόλ τους και πανηγύρισαν με την σειρά τους στον αέρα.

Οι πανηγυρισμοί στο πλατό του Happy Day για το 7ο αστέρι του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ

«Λοιπόν, σήμερα θα πω ένα μεγάλο μπράβο στον Παναθηναϊκό. Θα ξεκινήσω διαφορετικά, αν και Ολυμπιακός. Ένα μεγάλο μπράβο στην ελληνική ομάδα που μας έκανε περήφανους, το έβδομο... Άξιζε σε μία ομάδα και ελπίζουμε κι εμείς να πανηγυρίζουμε στις 29 του μήνα», είπε η παρουσιάστρια και ξεκίνησε να ρωτά τον συνεργάτη της που εμφανίστηκε δίπλα της:

«Έλα εδώ. Με φωνή που βγαίνει και δεν βγαίνει. Είσαι με τα ίδια ρούχα από την Παρασκευή που πήγες Βερολίνο; Το έκανες για το γούρι; Μπάνιο έκανες; Ωραία στο Βερολίνο;», με εκείνον να μεταφέρει το κλίμα στην γειτονική χώρα.